Att investera i en gravidfotografering


Att investera i en gravidfotografering

Ja det är verkligen en investering för sig själv och barnet, men att investera i en gravidfotografering är långt ifrån självklart för många då det är flera som inte mår bra under denna tid, känner sig obekväma i sin kropp, har ont och ser det som omöjligt att just dem ska få fina gravidbilder. Detta är så synd för det innebär bara att det är väldigt många som sen ångrar sig. Jag önskar bara att fler visste hur osäkra nästan alla är när de kommer till mig (endast 1 av typ 50 som är helt bekväm och van att stå framför kameran) och fokus ska vara på dem. Alla funderar på hur bilderna ska bli, men det bästa du kan göra för dig själv är att våga och sen låta mig göra det jag kan och lärt mig de senaste åren. Jag har fotograferat många olika kroppsformer, personligheter och med många olika önskemål så jag har lärt mig att anpassa stunden efter den som kliver innanför dörren. Det mesta handlar ändå om ljussättning, vinklar och fokus så tala gärna om för mig vad du tycker om och vad du känner dig mindre bekväm med för tillfället när kroppen är i detta unika tillfälle så anpassar jag vinklar mm efter det. Jag vill bara att du ska känna dig vacker precis så som du är och visa dig vad jag ser!

Det är väldigt mycket fokus på kroppen, vikt mm, men vi får inte glömma att vänta barn är något som är långtifrån självklart och något helt magiskt. Längtan är helt galen, förväntningarna obeskrivliga och glädjen över att det var möjligt är obeskrivlig! Det är precis detta en gravidfotografering hos mig handlar om. Att fånga dessa känslor som finns där under dessa månader. Att genom gravidfotograferingen kunna dokumentera en betydelsefull tid som kommer att förändra hela ens liv.

Jag får ofta frågan om när det är bäst att göra sin gravidfotografering. Detta är tyvärr inte så lätt att ge ett enkelt svar på även om de flesta kommer mellan vecka 25-35. Våra kroppar är unika. En del går tyvärr med smärtor under hela tiden, andra samlar på sig massor vätska och några av oss lägger på oss mer i vikt än vad vi önskar så att vi inte känner oss lika bekväma i kroppen längre. Andra kämpar istället med att magen ska växa så att den syns och vill fotograferas så sent som möjligt. Lyssna på din kropp och bestäm själv när du mår som bäst. Då är det dags för just din/er gravidfotografering!

Vackra Johanna här nedan som inte alls förstod att det är hon på bilderna är redan i v 36, men det passade henne perfekt för visst är hon helt magisk med sin mage och det lugn hon utstrålar;

Att investera i en gravidfotografering gravidfotografering Motala Vadstena Linköping Emmelifoto

Att investera i en gravidfotografering gravidfotografering Motala Vadstena Linköping Emmelifoto

Just nu har jag HALVA PRISET (dvs endast 345 kr) på gravid- och boudoirfotograferingar i studion under februari och mars!  Missa inte och först till kvarn gäller! Bokningar och frågor skickas till info@emmelifoto.se men det mesta finns på hemsidan så kika gärna där först under ”investeringar”.

Varma kramar

+ There are no comments

Add yours