Alice 1 år


Ville har med fyllt år i veckan, men ville inte att jag skulle visa mer från hans dag än bilden på instagram så jag får respektera det och behålla dem till albumet. Han tyckte det var lite jobbigt med blombilden då det kommit fram någon och varit jättesnäll och sagt att han var så fin, men han tycker att sådant är obehagligt. Dvs att en främmande kommer fram och pratar med honom. Det är svårt det där med sociala medier för man får lätt känslan av att man känner den man följer, men det som visas där är en så liten del och barnen vet inte direkt hur mycket och vad som visas. Jag har lovat att visa honom allt framöver så att han vet och det är ju superbra!

Alice 1 år

Alice 1 år

Lillskruttan har iallafall blivit ett år idag och jag tror nog att det var farmor som fick full pott med presenten som är en vit dockvagn från Sebra! Ska bli kul att se om den är lika intressant imorgon ; ) Mamma älskar den iallafall och gissa om jag kommer att fotografera med den! Annars är Alice mycket för bilar just nu och musik så det spelas mycket från Stadens hjältar och köra bilar med ljudeffekter! Så idag har hon både haft sin biltröja och jeansklänning när vi sprang ut för att ta en bild som vi gjorde med Ville som blir lite mer finbild till väggen som minne (och som jag får visa er). Den där paniken när man har typ 30 sekunder på sig för att Alice är rädd för ballongen och pappa inte har lust att hoppa och dansa bland grannhuset med musik i mobilen. När jag lyfter upp henne och vi är klara går han efter och säger; ”men något blev nog bra. Du kan väll annars klippa in ballongen i en annan bild, vrida och vända på den som du vill.” Tack älsklingen för att du tror jag har sådana skills i photoshop och för att du inte assisterar mig så ofta för då skulle alla jobb ta väldigt lång tid att redigera ; )

Nu sussar hon sött och jag ska bara ut med hundarna sen somnar jag med ovaggad! Hoppas ni haft en underbar dag!

Alice 1 år

Varma kramar

+ There are no comments

Add yours