BeYOUtiful ute

BEYOUTIFUL- utomhusfotografering


En beYOUtiful- fotografering utomhus skiljer sig mest i färger mot en studiofotografering. De kunder som väljer att fotograferas i studion önskar mer klassiska porträtt och har en förkärlek till svartvita bilder som ska kännas stilrena i hemmet. Den stilrena känslan vill jag ändå ta med ut, men skillnaden är att jag utomhus har tillgång till så många färger och flera val av bakgrunder. Detta gör det möjligt att göra fotograferingen ännu mer personlig när det kommer till val av plats, samt att vi kan jobba med de färger som passar hemmet och inredningen bäst.

Vid bokning av en BeYOUtiful-fotografering utomhus så vill jag gärna veta vad ni tycker om för färger, men även vilka miljöer ni föredrar. Sedan hjälper jag er att välja kläder genom att Ni kan skicka mig bilder på det ni tänkt alternativt att Ni kommer till min studio och provar från det stora utval jag har. I vissa fall lånas även kläderna hem innan fotograferingen för att kunna matcha med övriga familjemedlemmar, gör det lättare att kunna köpa till egna detaljer eller bara för att få chans att vänja sig i ett lite mer vågat klädesplagg som en genomskinlig kaftan tex.

En tydlig skillnad utöver bakgrunden är även skuggorna. Utomhus jobbar jag mer med motljus och inte lika mycket med skuggor som under en studiofotografering. Det är helt upp till er vilken stil som Ni föredrar. Poseringar, instruktioner, känsla mm arbetar jag med på samma sätt oavsett miljö.