Boudoir fotografering

Boudoirfotografering


Vill du ha en riktig egoboost, ge sin flickvän/fru en upplevelse utöver det vanliga eller bara vill göra något kul och annorlunda med en vän så ska Ni absolut boka in en boudoir eller morgongåva som det även kallas. Jag vågar lova er innan att boudoir absolut inte är i närheten av vad Ni tror. Glöm det där med obekvämt att vara bar framför en främmande person, att du inte skulle vara vacker som den du är och jämför aldrig det du ser i spegeln med bilderna Ni sett när Ni sökt på begreppet boudoir. Allt handlar om ljus, form och hårt arbete. De flesta har träningsvärk dagen efter och alla blir förvånade över hur svårt det är att vara modell för en dag, men hur roligt och avslappnat det känns!

Lägg dig i sängen  och lyft båda benen rakt upp i taket, sänk dem till 90 grader och dela sen på dem medan du sträcker på fötterna. Jag vet, det bränner galet i magmusklerna! Vänd dig sen om på mage och titta in i spegeln. Jag vet, rumpan är platt. Räkna till tre, svanka och håll. Tänk dig samtidigt hur din bästa vän står bredvid dig och du ska hålla dig för skratt samtidigt som du gör detta!

Alla är lite smått nervösa inför denna fotografering, men redan efter 5 minuter så utbrister alla hur avslappnat det känns. Jag minns när jag för några år sedan hade fyra tjejer i samma sal som inte kände varandra innan och som de första minuterna gick runt med handduk eller morgonrock för att sedan gå runt i endast trosor när de hjälpte varandra. Så självklart och naturligt att ingen ens reflekterade över det.

Boudoir, för mig, handlar inte om hur andra ser ut eller att försöka skapa liknande bilder som redigerade modellbilder som överröser oss i tidningarna. Det handlar om vad som är unikt och vackert med dig! Du har säkert hört ”Det du inte älskar med dig själv, älskar någon annan” och det är det som gör boudoir till en värdefull upplevelse då du kommer att få se dig själv på ett helt annat sätt, du kommer att få se dig själv från det perspektiv som dem som älskar dig gör!

Låter boudoir som något som du vill uppleva så maila mig info@emmelifoto.se så bokar vi in ett telefonmöte eller träffas i min studio där vi går igenom eventuella önskemål och pratar om vad som är viktigt att tänka på innan som t ex hur vi undviker märken på huden från bh, om du ska sola innan, vilka underkläder som gör sig bäst på bild, vilka som passar dina önskemål, färger och var vi ska fotografera. Under våren och sommaren gör jag de flesta boudoirfotograferingarna utomhus, medan jag under hösten och vintern erbjuder enstaka tiden i exklusiv svit tillsammans med frisören Jessica Jarmyr som finns med och stylar ditt hår under hela tiden.

Här finner Ni priser för studio-och utomhusfotografering, samt startpriser för produkter.

PS ett extra tack till er som låter mig visa bilderna nedan. Jag är er evigt tacksam! Detta är något som du som kund bestämmer helt! DS