Color obstacle rush- så sjukt roligt motionslopp

Åh herre jösses vad kul vi hade i lördags på Color obstacle rush– så sjukt roligt motionslopp! Vi valde loppet i Örebro för det var helgen jag kunde av dem som erbjuds och jag är så glad över att vi hoppade på! Hade du träffat mig förra året hade jag aldrig vågat att anmäla mig och i år är jag redan anmält till 6 olika lopp och det kommer säker att bli fler. När folk frågar mig eller kommenterar all träning jag gör så är det inte träningen i sig som jag lägger mitt fokus på (förutom under själva passet förstår), utan jag är helt fokuserad på det mentala, allt som förändras med träningen. Att jag helt plötsligt vågar saker jag inte gjort innan och att jag faktiskt kan. Jag och Sara hade så bra och intressanta diskussioner i bilen dit och hem som jag kommer att ta med mig massor ifrån!

Lite om själva loppet. Vi kom dit i god tid innan, var med en liten stund på uppvärmningen, men hoppade hellre i hoppborgen bredvid ha ha : ) Tog lite bilder och jag försökte filma så han ni skulle kunna se på instagram. Starten gick och vi tog det lugnt. Vi hade fokus på att vi vågar och kan. Joggade nästan hela vägen, gick på gräset på travbanan som var så gropigt, men sprang lugnt resten och hindren var så roliga! Ska jag vara ärlig så trodde jag att jag skulle få problem och att jag skulle bli trött av de uppblåsbara hindren, men jag hade bara så kul! Hoppa på hoppbollarna förvånade mig mest. Det hade jag krampat av förra året och inte ens klarat!

Fattar ni den goa känslan vi båda åkte hem med! Banan är 5 km och de flesta gick, skrattade, pratade, firade födelsedagar och möhippor. Vi var några av dem få som joggade. En del gick på sidan av hindren. Det var så lugnt att ingen blev uttittad eller att miljön var sån att man inte vågade gå bredvid. Det stod en på sidan om varje hinder och glatt sa heja, så hade man inte klarat dem hade det varit lätt att passera utan ångest. Hindren i sid var inte svåra, men är man helt otränad så känns det att klättra, hoppa, hålla balansen och rulla på mjuk hoppborg.

Color obstacle rush- så sjukt roligt motionslopp

Datum som är kvar:

Malmö 25 maj

Norrköping 1 juni

Jönköping 8 juni

Västerås 15 juni

Stockholm 29 juni

Göteborg 10 augusti

Har ni någon vän som fyller år, ska gifta sig eller liknande så ge bort denna upplevelse eller vill du bara våga mer så kör absolut på detta lopp! Glöm inte glasögon bara ; )

Kramar

Read Next

Lilla Ebbe med familj

Äntligen är jag tillbaka efter en veckas semester och som jag längtat! Är superladdad och har massor jag…