Barnfamilj

familjefotografering


När våren börjar komma så finns det en sak jag längtat efter hela vintern (om vi inte har haft tur med snö och sol så några vågat boka utomhus) och det är familjefotograferingarna! Det här är verkligen en av de mest värdefulla investeringar Ni kan göra för er familj. Tänk dig att vi ses på en plats som vi tillsammans valt ut som passar vädret bäst, ljuset, men framförallt er och det slutresultat Ni önskar med uttryck och färger. Jag börjar direkt ta kontrollen med att fånga barnens intresse så att Ni under tiden kan slappna av och bara försöka hänga med när vi busar. Ingen av er behöver ansvara för att lära er kameran hemma och ingen av er behöver känna sig som en martyr i tjatandet efter en enda bild där barnen ler (igenkänning på den? ; ) ). Tänk istället hur du/Ni står där och ser era barn visa alla de där minerna och uttrycken som Ni ser i de allra bästa ögonblicken i livet som vi föräldrar önskar man hade en stopknapp för att få njuta bara lite till. Under en familjefotografering är det möjligt! När Ni senare valt ut era favoritögonblick från fotograferingen så kommer alla i familjen att kunna se och påminnas om denna stund och alla känslor resten av livet. Är inte det fantastiskt så säg!

Mina favoritfotografier av oss och barnen har jag i sovrummet då det ger mig ett leende varje kväll vi går och lägger oss och är oerhört betydelsefullt för mig att ha som det första jag ser när jag vaknar. Det påminner mig om vad som är viktigast i livet, men ger även energi under mer utmanande dagar med tjat, trots och tårar! Jag har även bilder på barnen i vardagsrummet. Dem älskar min son mest. Ni skulle sett hans leende när jag satte upp deras första stora förstoring som syskon. Det leendet gjorde all tid och energi på just den fotograferingen värt det för tro mig det är inte lätt att fotografera sina egna ; )

En av de saker jag älskar mest med mitt jobb är just när kunderna berättar om var de hängt sina fotografier och vad det betyder för dem. Alla är vi olika. En del gör som oss, en annan familj har hängt en grupp med förstoringar i vardagsrummet och jag minns så väl (fast det är flera år sedan) när jag träffade en mamma på stan som direkt gick fram till mig och berättade hur deras minsta son krypit upp i soffan och pekat på alla bilder och uttalat namnen med hans största leende. Barnen älskar att se sig själva på kort och ännu mer hela familjen. Tänk att du har möjligheten att låta era barn växa upp med fotografier som visar de känslor en förälder aldrig kan sätta ord på och som barnen bara kommer att förstå den dag de själva förhoppningsvis har lyckan att få egna barn! Tänk även på att en fotografering är en av de få investeringar Ni kommer att göra i livet som kommer att öka i värde för varje dag. Jag själv tycker som många andra att det är lite skrämmande att vara med på kort, men det är en av de kärleksgåvor jag vill ge mina barn till den dag de kommer att behöva dem som mest!

Här finner ni de vanligaste frågorna jag får kring familjefotograferingar och här finner ni mer information kring priser och produkter. Vill du boka en fotografering så maila info@emmelifoto.se ,berätta mer om er och hur jag kan hjälpa er att skapa fotografier att njuta av resten av livet!

<<