Gravidfotografering i studio; massor tips till din egna gravidfotografering


Gravidfotografering i studio; massor tips till din egna gravidfotografering

Gravidfotografering i studio har verkligen blivit populärt och tiderna med mitt erbjudande tog slut fort! Jag är så glad över att så många vågar sig på en gravidfotografering och inte låter negativa tankar som ”jag är så stor, jag är inte så där vackert gravid och strålar inte som andra säger att man gör under sin graviditet”. Jag vet inte hur många procentuellt som känner sig vackra, att de glänser extra och att deras kropp mår bättre än någonsin, men få av dem kommer till mig. Hos mig skrattar vi åt hur osmidiga vi är på slutet av en graviditet, hur magen helt plötsligt får en rolig form för att bebis vill visa sig, hur tuttarna blivit meloner eller helt försvunnit, hur en piercing kan ha flyttat sig helt eller bristningarna tagit över magen. Allt detta är fullt normalt och något jag kan hjälpa er med. Jag kan inte ta bort smärta, märken mm i verkligheten, men jag kan hjälpa er att må bra under tiden ni är här och jag kan redigera bort blåmärken efter sprutor på magen, bristningar, piercing mm som ni inte vill ska vara i fokus. Ni får massor tips och inspiration innan som kommer hit för att hjälpa er att få de fotografier ni önskar och tycker att andra får! Kom och hälsa på mig ska jag visa dig!

Gravidfotografering i studio
Gravidfotografering i studio

Här kommer en tjuvtitt på Jennies gravidfotografering i studio där hon b la lånade min svarta bh i spets som jag köpt in till boudoir– och gravidfotograferingar för att jag älskar spetskanten och de är så bra att ha i både vitt och svart som passar allt. Jennie har fasta bröst så vi utnyttjade det och jag fick dagen till äran låna ett fantastiskt fjädersmycke av Mrs Manfred! Kika gärna på de olika detaljer vi valde ut till henne för alla är väldigt fina på bild och praktiska;

– kroppsmsycke trodde jag bara man kunde användas till boudoirfotograferingar, men så fel jag hade!
– hennes svarta cardigan täckte bysten fint och avslappnat, samt gav mer fokus på hennes vackra magform än trosorna och rumpan.
fjädersmycket visar en personlig stil och är något annorlunda.
bh kanten i spets är bara så vacker och att hon lockade nedre delen av håret gjorde stor skillnad då många får elektriskt hår i kylan och då ser gärna långt platt hår stripigt ut!

Nu ska jag fortsätt att redigera gravidbilder från förra veckan och svara på alla mail innan jag åker hem till min fina vän för en liten paus. Är fortfarande helt slut efter skidsemestern där vi firade pappsen 60 år i Lindvallen! Han kunde inte haft mer tur med vädret och trots att min älskade sambo tydligen inte hörde mig när jag bad honom ta sista väskan med våra kläder i så överlevde vi alla i samma stuga. Mina bröder bjöd oss alla på en fantastisk buffé på Lammet & grisen som jag rekommenderar starkt, sonen åkte skidor i solskenet, vi hann med både bad och bowling på Experium, samt en himla massa sällskapsspel på kvällarna. Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag i framtiden får uppleva det mina föräldrar fick i helgen. Kan tänka mig hur glada de måste ha varit att se oss alla tillsammans och att vi alla är lika måna om varandra fast vi nu är vuxna. Då måste man känna att man lyckats! Familj och vänner är verkligen livet!

Varma kramar

 

+ There are no comments

Add yours