Gravidfotografering precis som man är


Gravidfotografering precis som man är

Just nu är det mest gravid- och boudoirfotograferingar om dagarna och därför fylls även bloggen på med dessa godingar! Jag har idag haft min första boudoir endast med den grå bakgrunden och det var så otroligt utvecklande att enbart få jobba med stående poser där händerna kan vara väldigt utmanande (ja var gör man av dem undrar jag med ibland ; ) ) och sittandes på golvet där hela kroppen ska se bra ut. Ofta kör jag halvkropp och detaljer just för att många är obekväma med hela kroppen och har svårt att hålla reda på alla delar, men idag jobbade vi båda extremt hårt för att få stor variation och efteråt jämförde hon det med ett träningspass av rygg och mage : ) Ja jag har sagt det många gånger förr, men boudoir handlar så mycket mer om vinklar och att kunna vrida och vända sin kropp, än den kroppsform man har när man står rakt upp och ner i spegeln! Håller alla tummar och tår att jag kommer att få visa er någon bild för jäklar vad grym hon var och så fin i sitt stylade hår som hon gjorde redan kl 8 imorse i Linköping innan hon åkte till mig!

Idag tänkte jag visa er en tjuvtitt från en gravidfotografering jag hade för två veckor sedan;

Gravidfotografering i studio Emmelifoto fotograf Linköping Vadstena Motala Gravid

Jag är så glad över att jag får visa dessa bilder då den till höger på hennes vackra gravida kropp är en pose som är så populär, men väldigt svår. Prova själv att sitt så där på golvet när du är höggravid så förstår du hur imponerad jag är av henne!

När hon hörde av sig och bokade sin gravidfotografering så skickade jag över en himla massa tips och saker att tänka på som jag vet förbättrar resultatet enorm och gör stor skillnad i bilderna. Vad kunden sen gör med informationen är helt upp till denne och det var så kul att höra hur hon verkligen hade kikat på tipsen och medvetet valt bort några av dem och sen lite försiktigt ville förklara varför : ) Vi fick en så bra diskussion då innan vi började som jag bara måste dela med er. Jag älskar att överrösa mina kunder med min erfarenhet och alla tips jag samlat på mig genom åren, men alla dessa är enbart till för att Ni ska kunna ta egna beslut och göra egna val inför er fotografering. Jag vill undvika att ni känner att ni önskar att någon sagt ditten eller datten. Sen om Ni väljer att komma som Ni är utan hårstyling eller make up mm för att det är just dem Ni är och vad som gör er mest bekväma så är det helt rätt! Alla behöver inte locka eller föna upp sitt hår, även om jag rekommenderar volym, alla behöver inte markera sina ögon lite extra eller att man väljer ”vanlig trosa” istället för string osv bara för att det är några av mina rekommendationer. Kom som Ni är mest bekväma så ska jag sen visa hur vackra Ni är!

Den bilden till höger kommer att bli så fin i fine art papper storlek 30×40 cm, inramad av ett galleri här i Motala och upphängd i hennes hem som har inslag av industriell stil. Nästa steg blir att se vem som gömmer sig där inne och att även få göra en nyföddfotografering!

Nu blir det att hoppa in i affären då sonen önskade panerad torsk med dillsås och potatismos till kvällsmat. Vet inte om det är för att han älskar såsen så mycket eller om han bara vill kladda med paneringen ; )

Varma kramar

+ There are no comments

Add yours