Gravidfotografering

GRAVIDFOTOGRAFERING


Att vänta barn är bland de underbaraste känslorna jag fått uppleva i mitt liv. Längtan var helt galen, förväntningarna obeskrivliga och glädjen över att det var möjligt för oss var och är obeskrivlig! Det är precis detta en gravidfotografering hos mig handlar om. Att fånga dessa känslor som finns där under dessa månader. Att genom gravidfotograferingen kunna dokumentera en betydelsefull tid som kommer att förändra hela ens liv.

Jag får ofta frågan om när det är bäst att göra sin gravidfotografering. Detta är tyvärr inte så lätt att ge ett enkelt svar på även om de flesta kommer mellan vecka 25-30. Våra kroppar är unika. En del går tyvärr med smärtor under hela tiden, andra samlar på sig massor vätska och några av oss lägger på oss mer i vikt än vad vi önskar så att vi inte känner oss lika bekväma i kroppen längre. Andra kämpar istället med att magen ska växa så att den syns och vill fotograferas så sent som möjligt. Lyssna på din kropp och bestäm själv när du mår som bäst. Då är det dags för just din/er gravidfotografering!

Under gravidfotograferingen är det era personligheter som styr vad vi gör, vilken plats vi kommer att fotografera på, vad du/Ni kommer att ha på er och om Ni vill använda någon rekvisita. Låt er gärna inspireras av vad mina tidigare kunder har gjort och tveka inte att höra av er!

Som ni ser nedan så sker alla gravidfotograferingar under vår, sommar och höst utomhus. När det kommer till vintern så har jag tillsammans med en frisör erbjudit en exklusiv svit under utvalda datum där det gäller att vara snabb för att få en tid då vi även fotograferar boudoir under dessa dagar.

Här finner ni priser för studio-och utomhusfotografering, samt startpriser för produkter.

<<