Lära sig gå utomhus med gåvagn och kavat-skor


Äntligen kom solen på eftermiddagen och det kändes då som om det inte gjorde något att jag spenderat den grå förmiddagen med att jobba : ) Träffade ett superhärligt brudpar och hade sedan en nyföddfotografering som ni kan se en glimt av under instastories. Så mycket fint hår hon hade! Mer än Alice har nu vid 11 månader ; ) Det är helt otroligt hur snabbt hon känns stor nu när jag träffar många nyfödda! Imorgon har jag två gravida och hade helt glömt att Ville är ledig från skolan så en himla tur att mormor kunde tänka sig två huliganer en stund innan lunch!

Efter middagen var tillagad och uppäten så ville storebror gå ut en sväng och Alice hänger gärna på. När hon väl få komma ut är hon nästan omöjlig att ta in! Idag tog vi ut gåvagnen så att hon får träna på att även gå i skor. Det är inte lätt för jösses vad höga knälyft hon helt plötsligt gör : ) Hon har fått ett par marinblå Kavatskor av mormor och morfar som ger henne ett bra stöd, men jag kunde inte låta bli dessa gula (och rosa) skorna på HM så de hoppas jag hon växer i med snart. Som första stöd för foten tycker jag att Kavat är outstanding. Vilka skor använder ni helst när de ska lära sig gå?

Lära sig gå utomhus med gåvagn och kavat-skor

Lära sig gå utomhus med gåvagn och kavat-skor

Lära sig gå utomhus med gåvagn och kavat-skor

Lära sig gå utomhus med gåvagn och kavat-skor

Ville kan inte låta bli att gå bakom och vakta lillasyster eller köra rally med henne, Sistnämnda älskar hon. Även om jag känner att jag tjatar en hel del på honom nu att låta henne vara och upptäcka själv så smälter hjärtat varje gång för ingen av oss kan få henne att le som honom. Pappa får henne att pussas och morfar att ljuda med tungan, men Ville ser hon på som ingen annan. Det betyder så oerhört mycket för mig när jag fortfarande läker efter allt som varit. Älskade unge min kund hade verkligen rätt- det känns som om du väntat på just henne hela ditt liv!

Nu ska jag kila ner och se ”Sommar med släkten” innan kvällsjobbet börjar. Just nu är det mycket ”kommer snart, ska bara…” Har redan missat 16 minuter, men så är lite baksidan av att jobba och vara mammaledig. Tur att alla vet att jag gör så gott jag kan, men ibland är det jobbigt att känna att det inte räcker. Hur jag än sliter så är det alltid något som jag känner att jag missar eller önskar jag kunnat gjort annorlunda om jag bara hade mer tid. Gissa om jag ska ta tillvara på tiden på ett helt annat sätt i höst när Alice ska börja på förskolan. Innan dess har vi en sommar att njuta av!

Varma kramar

 

+ There are no comments

Add yours