Syrensaft av världens bästa granne och så velar jag vilket lopp jag ska anmäla mig till


Idag har jag haft en ledig dag för det behövde jag verkligen efter några intensiva arbetsdagar. Det är verkligen en utmaning att vara mammaledig största delen och att försöka göra det jag gjorde innan på 40-50 timmar i veckan på bara 2-3 dagar med utspridda timmar här och där. Tur jag har väldens finaste granne som för några dagar sen tog emot barnen när det krisade totalt och jag inte ville behöva boka om. Och nu har jag fått syrensaft som jag trånat efter sen My Felt lanserade sin bok som är det enda jag önskar mig i födelsedagspresent nu 8 juni ; ) Vet bara inte hur jag ska förklara att det smakar? Liknande fläder, men ändå inte : ) Kunde inte låta bli, yrkesskadad som jag är att fotografera flaskan, men myggen bet så mycket att jag fick bryta av några kvistar och fotografera på backen utanför huset för att sedan ha dem och njuta av inomhus i nya Ernst-vasen!

Syrensaft av världens bästa granne och så velar jag vilket lopp jag ska anmäla mig till

Utöver det så har jag börjat träna inför Cykelvasan. Börjar få lite panik och undrar om jag verkligen kommer att hinna få ihop tillräckligt många timmar på cykeln eller mil i benen kanske jag ska säga! Fick börja cykelträna i lördags enligt läkarens order och har sedan dess cyklat ett lopp på 1,9 mil, ett t/r till Vadstena 2,8 mil för att känna på att cykla på väg som skrämmer mig lite (väldigt tungt på MTB-cykel måste jag säga) och så igår 3,2 mil så det är en bra start, men nu behöver jag åka lite i skogen med. Ska jag vara ärlig så tycker jag det känns otäckt att göra det själv. Imorgon ska jag få med mig lillebror som ska försöka hitta lilla rundan på 2,5 mil med mig som är en av två varianter av MTB-Vättern. Ja jag är ju extremt sugen på att redan nästa helg, på min födelsedag , köra MTB-Vättern här i Motala.

MTB- Vätter 25 km

Syrensaft av världens bästa granne och så velar jag vilket lopp jag ska anmäla mig till

MTB-Vättern 50 kmSyrensaft av världens bästa granne och så velar jag vilket lopp jag ska anmäla mig till

Om jag gör det har jag 2,5 mil eller 5 mil att välja mellan. Mina tankar går så här; om jag väljer 2,5 mil så vet jag att jag tar mig runt och jag kommer att klara mig på 3-4 pass till innan fredagen, men så tänker jag att 5 mil har jag hittills inte cyklat och det vore en jäkligt härlig utmaning. Tänk att gå i mål och ha lyckats med det när jag just hittat denna passion! Men så vet jag att mitt huvud är farligt. Jag har en enorm vilja och ett huvud som inte ger sig när det kommer till saker som detta, men klarar verkligen min kropp ett sådant lopp? Jag vill ju inte behöva bryta för att kroppen säger stopp (huvudet kommer inte bryta) och jag vill ju inte krypa i mål och undrar hur sjutton jag ska klara 9 mil i augusti : ) Vilket dilemma! Någon mer erfarenhet eller tips? Får se vad morgonen morgonpass säger! Har ni cyklat MTB eller gör ni det? Om inte så måste ni prova det är så sjukt kul och en riktigt bra träningsform när man känner att man är för tung för tex löpning. Här gäller det att ha starka ben och vilken rygg- och bålträning det är!

Nu ska jag redigera klart ett jobb och faktiskt krypa ner i bastun. Ja just nu är övervåningen en bastu! Ska inte klaga på värmen, men att svettas är inte en favorit här ; )

Hoppas ni fått en härlig start på helgen!

Varma kramar

+ There are no comments

Add yours