Alice egna lilla hörna och ändrade sovrutiner

Idag vaknade jag andra natten utan att ha vaknat av minsta lilla ljud från Alice. Hon sov andra hela natten i sin säng i rad. Det märks verkligen på hjärnan och energinivån att jag under 10 månaders tid har vaknat till och från under hela nätterna för vilken energi (i kombination med solen såklart) jag har! Dock ska jag erkänna att jag känner mig så kluven i detta. Jag har älskat varje liten sekund sovandes med henne i famnen. Jag har verkligen behövt den närheten och tiden för att läka efter dessa tuffa två år med missfallet och alla känslor under graviditeten, men kanske är vi redo nu hon och jag. Lovar att jag ska försöka att stå emot varje gång jag bara vill springa bort, lyfta upp henne och ta med henne till min sida : ) Hur har ni gjort med era barn? Våra  har helt fått bestämma takten själva. Ville sov t o m tidigare i egen säng och även eget rum. Alice rum har varit pappas spelrum då det har behövts lite övertalning (någon som känner igen sig 😉 ) och nu har Ville fått alla spelsaker till sitt rum. Nu saknas bara min tid och att jag ska få ihop alla idéer jag har så att det blir en helhet. Ändrar mig fortfarande tusen ggr så det får vänta lite : )

Nu har Alice en liten hörna i vårat sovrum, men jag har försökt att göra det till hennes egna krypin. Älskar sängmobilen från Konges slojd som jag köpte innan hon kom i en barnbutik i Jönköping (minns inte vad den heter tyvärr), sängkläderna från Garbo & friends fick hon i julklapp av sin farmor, gosekaninerna är från Elodie details som jag fyndade på blackfriday för halva priset som blev hennes doppresent, elefanten är köpt på Wish (Ikea säljer liknande nu), listen är från Granit (ser dem inte längre i sortimentet) och trådpåsen är från Rusta.

Emmelifoto Elodie details Konges slojd ikea barnrum barnrumsinspiration fint barnrum bebishörna
Emmelifoto Elodie details Konges slojd ikea barnrum barnrumsinspiration fint barnrum bebishörna
Emmelifoto Konges slojd Elodie details barnrumsinspo barnrumsinredning 4

Nu ska jag göra dem sällskap i sångstunden. Pappa sjunger “i ett hus i skogens slut…” och Alice skriker mest i takt : ) Hoppas ni haft en underbar dag! Jag har förberett ett litet mellanmåls-tips från Alice (ni kan se tjuvtitt och film på instastories) och hunnit med att möta upp en vän för att låna och låna ut lite kläder till ett projekt som får vara lite hemligt än så länge ; )

Varma kramar

Read Next

En underbar helg i solen

Vi har verkligen haft en underbar helg i solen efter en vecka med magsjuka! Usch jag är verkligen…