Att fotografera inredning- hemma hos Lyckan_7

I helgen som var så spenderade jag hela lördagen hemma hos en fin vän och kund! Jag vet att jag är mammaledig, men när sambon är ledig så passar jag på för företaget stannar inte upp bara för att jag gör det : ) Sen älskar jag inredning och design så när vi planerat denna dag så var det så självklart att vi skulle genomföra den så snart som möjligt!

Målet med dagen var att jag skulle fotografera till hennes instagramkonto som Ni bara måste börja följa; @lyckan_7. Älskar hennes hem och alla hennes detaljer! Sedan passade jag även på att dekorera med några av mina egna produkter för att visa hur fantastiskt det blir när fotografierna får bli en del av er inredning! Eller vad säger Ni? Här kommer en liten sneak peek;

Emmelifoto Lyckan_7 dekorera med bröllopsbilder inredning

emmelifoto lyckan_7 inredning med fotografier

Översta bilden: bröllopsbilderna är tagna av mig och sitter i vita enkla ramar “Mars” med syrafri passepartout från Gallerix, blommorna är från fantastiska Vadstena blommor och design, glaskub från Klong, ljusstake från Klong “Gloria” , askar från Artilleriet “Teabox” och lampa från Flos “Icelight”.

Nedre bild till vänster: blommor från underbara Vadstena blommor och design, ljusstakar från Skultuna och printar från Hagedornhagen.

Nedre bild till höger: bröllopsbilder fotogarferade av mig, washitejt i turkos och guld från Panduro, blommor från Viblomman och ljusstaken från Klong “Gloria”.

Read Next

Fineart album

För ett år sedan tog jag in detta fineart- album i mitt sortiment och jag ska erkänna att…