Att fotografera kreativt med en idé

Är det något jag älskar lite extra mycket och som får mina tankar i flyga iväg fullständigt så är det just då en kund hör av sig och vill göra något, annorlunda, roligt, personligt för att göra något extra med sin upplevelse hos mig. I juli så träffade jag dessa godingar för att genomföra den idé som vi mailat om en hel del innan. Therese hade fixar och experimenteras med färgpulver hemma och hade även med sig “vanlig” färg ifall plan A inte skulle fungera : ) Vi valde även en senare tid på kvällen för att få bästa ljus. Är så galet tacksam när kunderna ser och vill ha den skillnaden som “rätt” ljus ger för den stämning och ljussättning som både dem och jag önskar.

Här kommer ett urval från den där galna och roliga sommarkvällen;

Therese_Emmelifoto_05Therese_Emmelifoto_09Therese_Emmelifoto_11xTherese_Emmelifoto_14xTherese_Emmelifoto_15xTherese_Emmelifoto_18Therese_Emmelifoto_19Therese_Emmelifoto_22Therese_Emmelifoto_23Therese_Emmelifoto_21Therese_Emmelifoto_28Therese_Emmelifoto_29Therese_Emmelifoto_39Therese_Emmelifoto_34Therese_Emmelifoto_35Therese_Emmelifoto_24Therese_Emmelifoto_45Therese_Emmelifoto_47Therese_Emmelifoto_49Therese_Emmelifoto_51Therese_Emmelifoto_52Therese_Emmelifoto_53Therese_Emmelifoto_55Therese_Emmelifoto_57Therese_Emmelifoto_56Therese_Emmelifoto_58Therese_Emmelifoto_59Therese_Emmelifoto_60Therese_Emmelifoto_62

Blir du sugen/inspirerad/avundsjuk, ja bestäm själv : ) och känner att du/Ni med vill hitta på något roligt som skulle vara en kul grej att göra tillsammans och något ovärdeligt att hänga upp på väggen hemma så tveka inte att maila mig så bokar vi in ett möte där vi går igång fullständigt för att hitta just din/er idé! Det är så obeskrivligt kul! Ett hett tips att börja med är  att kika igenom Pinterest! , men det finns stor risk att du/Ni inte gör annat sen ; )

Read Next