Barnfotografering; Lilly

Igår hade jag en supermysig stund med denna lilla familj som jag fotograferat två ggr tidigare i olika sammanhang. Storasyster var inte så stor, utan mer i Lillys storlek och var en av de första jag fotograferade efter att jag startade företaget. Alltid lika glada, härliga och positiva till alla idéer, vilket gör mitt jobb så enkelt! Måste visa er några bilder redan nu! Vet ni hur svårt det är att inte gosa ner sig i godingar som henne, pussa fötterna och gosa med kinderna!? : )

familjefotografering barn fotograf emmelifoto 2

familjefotografering barn fotograf emmelifoto 4

familjefotografering barn fotograf emmelifoto 1

familjefotografering barn fotograf emmelifoto 3

Idag är det dags för ytterligare en goding och jag sitter i väntan på att åka iväg. Tyvärr verkar det som att vi fick en riktig höstmorgon med dagg och dimma så vi har skjutit fram den lite. Så guld värt när föräldrarna kan vara lika flexibla som jag! Detta är en av de delar som jag värdesätter högst och som gör en ganska stor skillnad mot att gå till en fotograf som kör mer “löpande-band-principen”. Jag bokar oftast bara in en eller två fotograferingar per dag för att kunna anpassa den/dem efter bästa ljus. Att fotografera utomhus är en stor utmaning. Jag vet inte vilket ljus jag jobbar med från dag till dag, temperatur, vindar mm. Men det är också en av de delar som jag älskar mest. Ingen dag blir den andra lik och jag får göra nya saker hela tiden. Att kopiera en fotografering rakt av går inte, men den kan alltid inspirera. Jag har redan fått in två nya bokningar tack vare Lilly på instagram!

Ha nu en underbar dag och blir du/Ni sugna på en egen fotografering så har jag endast två bokningar kvar nästa vecka där ni får ta del av sommarerbjudandet 650 kr för en fotografering (ord. pris 950 kr) med finfina erbjudanden under visningen! info@emmelifoto.se

Read Next