Besök från Frankrike

Igår gjorde jag ett undantag och jobbade under min semestervecka. När Marie kontaktade mig för länge sen och berättade att de skulle till Sverige vid den här tiden så ville jag ju inte missa dem! Pappa och båda barnen pratade franska och mamma pratade svenska med mig. Barnen kunde några ord svenska och pappa förstod lite när vi pratade även om han inte kunde pratade själv. Jag funderade mycket innan om hur vi skulle kommunicera med varandra ändå för jag ville verkligen att alla skulle känna sig delaktiga och betydelsefulla. Någon som vi alla hade gemensamt var skrattet och jag är så glad över att jag fick träffa dem just igår. Solen hade lyst starkt hela dagen och Marie litade helt på mig vad gäller klockslag under dagen och kvällen blev magisk.

Barnen och jag kikade på två stora båtar som låg precis vid piren, skrattade, busade, använde de ord de kunde, teckenspråk och så visade jag dem bilderna i kameran vart eftersom. Så fina barn! Den äldsta gick helt plötsligt fram och kramade mig bara så där och han var den som skulle vara lite blygade. Jag smälte!

Vi åkte sen vidare till vattnet och busade även där och gick ut på en åker. Barnen frågade mamma direkt om man verkligen får det för hemma i Frankrike fick de inte det efter att grannen upptäckt att barnen trampat upp en större yta : ) Älskade barn! Fick även en minut med mamma och pappa på slutet och vilken kemi! Jag bara måste få fotografera dem två tillsammans i framtiden! När vi sedan sa hej då så fick jag både kram och puss av barnen. Kikade in i bilen och började redan där på en plan. Hur ser jag till att följa med dem utan att de ser mig!? Världens underbaraste! Här kommer en sneak peek;

_MG_3965 visablogg kramarna_MG_4093 bloggmamma pappa

Read Next