Min vision

BeYOUtiful handlar just om att du ska vara precis den Du är! Mitt jobb är att visa hur vacker du är just för att Du är Du, men också hur fantastiska våra kroppar är. Fokus är hela tiden på vem du Ni är! Det finns inget som värmer mer än att se minen på alla som sitter i soffan i studion (eller mailen när de öppnat sina webblänkar) och ser sina bilder för första gången “- Är det där verkligen jag! Vad fin jag är”.

Tänk på att du aldrig mer kommer att bära detta barn i magen eller att ditt barn aldrig mer kommer att vara så här litet och växa fortare än vad vi föräldrar hänger med på.  Är inte vår tid tillsammans eller livet i sig bara värt att dokumenteras?

När jag väntade vår dotter föddes denna idé om BeYOUtiful. 9 månader med ständigt fokus på siffror och en kamp mentalt att våga känna tro, hopp och glädje då vi bara två månader innan fått beskedet att första fostret inte klarade sig. Detta var absolut en av de svåraste tiderna i mitt liv, men också en av dem där jag växte som mest som människa och mamma. Efter det så kände jag ett enormt stort behov av att försöka göra skillnad och hjälpa andra att känna glädje och tacksamhet över möjligheten att få bli mamma. Den roll som jag är mest stolt över i mitt liv och den jag jobbar hårdast med att vara så bra jag bara kan på!

När vår dotter äntligen föddes undrade jag hur jag kunde tycka att sista veckorna på graviditeten gick så långsamt när veckorna nu flög iväg. Denna tid är det många som inte riktigt hänger med och sen går med dåligt samvete för att vi inte hann med att dokumentera allt som hände. Undvik det genom att boka fotograferingen i god tid och tänk inte en sekund över hur din kropp ser ut, varken innan eller efter förlossningen. Jag lovar att du inte kommer ångra en dag att du investerade i bilder med magen eller Er lilla nyfödda då det är fotografier Ni kommer att njuta av dagligen resten av livet! Underskatta heller inte kunskapen och erfarenheten hos mig när det kommer till att kunna få dig att slappna och faktiskt för en dag/kväll få dig att känna dig helt trygg i dig själv och din kropp!

Ett stort orosmoment för många är kläder och att behöva införskaffa sig nytt bara några veckor kvar till förlossningen. Därför har jag valt att investera i massor av olika kläder som inte ska ta fokus, utan lyfta fram den som bär dem.

Det finns flera olika svarta eleganta klänningar från S-XXL, kimonos, kaftan som fladdrar vackert i vinden, fantastisk kvalité från b la Ida Sjöstedt och By Malina, body i olika mönster och material, kjolar i tunnare tyll och vanliga pennkjolar beroende på vilken känsla vi är ute efter och en hel rad med spetstoppar och tyger. Detta är en riktig guldgruva!

En del tar bara med sig egna trosor och lånar allt, medan andra kompletterar det jag har med egna klädesplagg som tex deras spetstopp från bröllopet med en av mina gravidkjolar. Vissa kläder används både av mammor med barn och gravida då de kan anpassas och vi nålar in där det behövs. Jag har full koll på dess passform så hos mig kommer du inte att riskera att inte finna något som du kan ha. Jag har något för alla och jag har tid. Hos mig ingår det att få hjälp med styling av främst kläder, men jag har även möjlighet att hjälpa dig med ditt hår under hela fotograferingen. Tillsammans kommer vi att skapa den look som framhäver just dig på det sätt som bara du kan!