Boudoirfotografering i planerna

Äntligen fredag! Hoppas ni haft en underbar vecka! Själv har jag gått och blivit sjuk igen och har bara varit på jobbet en stund för att bli nästintill helt klar med ett strandbröllop och längtar galet till måndag då jag kommer att göra det sista och skicka till dem. Måtte jag bli frisk av lite filmmys ikväll, bröllopsporträtt och familjefotografering imorgon!?

Just nu är det mycket som planeras. Jag förbereder ett erbjudande nu inför jul med mini-sessioner i studion och Jessica och jag planerar att köra igång samma koncept som vi gjorde i Linköping sist på Elite hotell med boudoir- och gravidfotograferingar. Det är galet vad kul vi hade och det är så roligt att flera av er har undrat om vi kommer att köra en till omgång. Det är lite bökigt när vi är två företag och båda ska vara lediga samtidigt, men det är riktigt roligt att få jobba tillsammans med en till kreativ person och göra något jag inte gör varje dag! Missa inte!

fotograf emmelifoto boudoir bröllopboudoir fotograf emmelifoto elite hotellDet är mycket som händer nu på många plan. Renoveringen hemma börjar bli klar och de flesta av sommarens alla jobb börjar bli klara så vill ni se mer är ni välkomna att följa mig på instagram @emmelifoto där jag lägger upp fler bilder för tillfället. Trevlig helg!

Read Next