Bröllop vid Tåkerns vandrarhem

Igår var jag, tillsammans med min assistent Daniel, iväg på bröllop vid Tåkerns vandrarhem som är hur mysigt som helst! Jag hade längtat väldigt mycket efter det härliga mötet vi hade sist. Sofie och Gustav är så varma, glada och otroligt roliga! Vi skrattade nog konstant och jag log inombords när Camilla, som dem hade med sig som support under fotograferingen, påpekade hur kul det var och att det inte alls var som att vara på en fotografering. Jag vet dock inte vad folk tänker på när de tänker fotografering. För mig är det här så jag arbetar och så jag vill ha det : )

Har så mycket jag vill berätta för er, men efter att ha spenderat denna förmiddag på ett hemligt bröllop så är det helt klart dags för kuddkrig och pusskalas med min son som jag längtat så mycket efter nu när han sovit hos mormor och morfar! Hoppas ni får en underbar söndag och njuter av denna lilla tjuvtitt:

Blir ni nyfikna på morgonen bröllop så är de nu avslöjade och finns på min facebook-sida och instagram @emmelifoto. In och skicka dem era lyckönskningar på bröllopsresan som de i skrivandets stund är på väg till!

Read Next

April månads planering

Den här dagens startade verkligen så mysigt! Vi har under många år haft vad vi kallar lite hotellfrukostar…

Lilla Ebbe med familj

Äntligen är jag tillbaka efter en veckas semester och som jag längtat! Är superladdad och har massor jag…