Bröllopsbilder med Nennes i Motala

För ett par veckor sedan så minns ni säkert att jag gjorde en bröllopsfotografering (annars kikar ni in här) tillsammans med Linda & Magnus i Askersund. Jag ville ta chansen att jobba med min portrfolio då jag hade några dagar ledigt. Min idé var att visa på hur mycket något så lite som färg och rekvisita kan göra med bilderna. Jag sökte en brudklänning och fann dem och mer om den kärlekshistorien kan ni läsa i länken ovan.

När jag jobbar med projekt så känns det naturligt för mig att försöka få med andra företag då jag tror på samarbeten och att skapa nya kontakter, allra helst i en så liten stad som Motala. Jag gick in till Nennes i Motala och vilken service jag fick! Är så glad över att jag frågade dem! Här hittar ni dem på Facebook och här på deras hemsida. De rosa hängslen som Magnus har på sig kostar dessutom bara 250 kr så tänk vad mycket en sådan sak kan göra. Fluga och hängslen tillsammans har varit en trend på de bröllop jag varit på i sommar så det måste ni absolut kika på!

Jag är så förälskad i dessa människor! Tänk er hur Linda och jag ska ta lite bilder på henne och vi börjar fnissa. Jag ska skojja lite med Linda och säga det jag alltid velat göra; börjar beskriva.. du kan gå härifrån och sen dit och titta lite snett ner och håller ballongerna si och så..sedan kläcker jag ur mig “och så kan du asgarva” och hon gör det! Hur jag ens lyckades få något skarp bild där och då förstår jag inte alls. Jag stod dubbel med kramp både i mage och kinder : ) Magnus var helt underbar när han skulle försöka att beskriva det han upplevde under kvällen “Det var som att vara med i en film, när man stod där med ballongerna”.

Förälskad i magskratt vet ni redan att jag är och senaste tiden har jag funderat på varför jag så gärna vill ta den typen av bilder och det är nog för att jag tycker att en människa som skrattar ser så otroligt lycklig ut. Jag älskar att se andra människor lyckliga och vill att dom ska vara det. Det är något speciellt med blicken och utstrålningen. Jag vill inte bara vara någons fotograf, jag vill under den korta tid jag får äran att träffa dem jag fotograferar skapa en relation, en relation som gör att jag kan komma närma, lära känna och gör det möjligt att dokumentera något som är personligt, berör och som förhoppningsvis förändrar till något positivt.

Magnus och Linda gav mig många bilder som är så typiska Emmelifoto, men dom gav också så mycket mer. Under den kvällen som jag spenderade med dem och deras fina familj så blev jag inspirerad, fick hopp och blev framförallt väldigt motiverad till att fortsätta på att få kunder som ser och känner skillnaden och som vill ha just mig, Emmelifoto. Tack underbara Linda och Magnus för ett minne för livet!

När vi var klara så säger Magnus “Vi hoppar”. Vadå säger jag helt borta. Vad han menade och hur det blev kommer i ett annat inlägg, men det finns hintar på min hemsida : )

 

Read Next

Att omvärdera

Vad lätt det är som förälder att känna sig otillräcklig, hjälplös och så liten. Hur den där smärtan…