Bröllopsdetaljer- bröllop vid Tåkerns Vandrarhem

Denna helg är jag ledig inför nästa då jag är i Norge på en himla massa workshop och ska lära mig massor spännande saker som ni sen kommer att få nytta av! Kommer att spendera massor av tid med sonen då högsäsongen närmare snabbare än man tror. Igår blev det ett besök till simhallen och idag blir det nog någon utflykt om det inte blåser för mycket för då blir det kojbygg på hans rum istället ; ) Har haft en väldigt tuff period på det privata planet och då är alltid min son den jag vill ha i närheten. Han är så bra på att påminna mig om vad som är viktigt och vad som egentligen spelar roll!

Veckan som varit så hann jag med en hel del planerande inför 2015 med paket, nya produkter som ska in, bröllopsmöte (ja skäll på mig skulle ju inte ta fler : ) ) och en webbkurs. Har fått flera mail den senaste tiden om mentorskap och privatkurser för fotografer och jag har börjat fundera på hur jag skulle kunna lösa det. Eventuellt kan jag ta emot 2-3 st som kan gå en exklusiv privatkurs hos mig med ett visst antal timmar, telefontid, möte och fotografering alt privatlektion som heldag med teori (de delar som personen önskar) och praktiska delar (fotografering). Hur låter det?

Annars har jag jobbat massor med att leta gamla bilder till min portfolio, men även för att jag älskar att bläddra igenom gamla bröllop. Det är tack vare dem jag kan jobba med det jag älskar! Ett par som jag kom väldigt nära förra året var Sofie och Gustav. Brudgummen som efteråt skrev att jag satte ribban på deras dag och att den bara fortsatte så bra. Gissa om jag grät floder av lycka : )

Många pratade om deras fina detaljer och om höbalarna. Det sistnämnda var inte alls planerat utan jag mötte upp ett väldigt ledsamt par som konstaterat att bonden under natten tagit bort de fina fält som skulle rama in deras vigselplats och vara så vackra till deras porträtt. Dem hade bara missat att de hade anlitat en kreativ och galen fotograf ; ) Minns ni dessa;

bröllopsfotografering tåkernbröllopsmiddagdekoration bröllop

Read Next

Semestervecka

Har en veckas semster, med undantag för kvällens familjefotografering i Vadstena : ) Njuter av min lilla familj,…