Bröllopsfotograf 2016; tankar och funderingar, samt 9 icke bloggande bröllop

Herre gud var tar tiden vägen? Kikade just på hemsidan och inser hur efter jag ligger med bloggen! Jag måste verkligen skräpa till mig för det är en så viktig del för mig att visa vad jag gör för jobb och att få skriva om mina fantastiska kunder/människorna som jag är så glad över att få träffa! I helgen var jag t ex med mormor i Grebbestad och hade äran att fotogarfera en kollegas bröllop, igår fotograferade jag ett par som inte gift sig än, men som jag inte kunde fotografera under deras stora dag. De lämnade Stockholm, kom hit och svirade om i sina fina kläder och konstaterade efteråt att de var så mycket roligare än de hade trott att en fotografering ska vara : ) Idag har jag fotograferat en liten skönhet vid hennes mormor och mormors sommarstuga och på lördag är det dags för två bröllop jag länge längtat efter! Ett med ballongen och moppe och det andra är ett kvällsbröllop vid stranden, utöver de två underbara paren förstås! Sa jag att detta var min andra semestervecka och att vi imorgon börjar en helrenovering av huset? Kanske inte så konstigt att jag inte hinner med bloggen ; )

Det har även börjat komma in bokningar till 2016 som är året med många fler nyheter. Jag ser så mycket fram emot att utveckla bröllopsfotograferingen ytterligare; ett helt häfte just för mina brudpar om hur de optimerar sin dag vad gäller bilderna/upplevelsen, innehållet i paketen har ändrats lite och i vinter ska jag leta leverantörer till nya metoder att skicka mina läckra USB-minnen i vitt läder. Jag planerar även att vidareutbilda mig ytterligare och ser så mycket fram emot det! Men just nu är jag nog ändå lite smårädd. Det är jag alltid när jag börjar tänka på nästa säsong. Kommer jag att ha samma tur med brudparen som i år? De kommer att vara så svårslagna med sin kärlek till varandra och den värme jag känt i deras närvaro. Jag har fått nypa mig i armen många gånger. De känns nästintill overkliga. Jag känner mig så lyckligt lottad att få kalla det jobb att vara en del av en av deras största dagar! Några har ändrat sina dagar för mig, andra har anpassat dagen för att jag ska vara med och andra har bokat mig innan allt annat. Mållös.

HelenaMicke_Emmelifoto_016HelenaMicke_Emmelifoto_179HelenaMicke_Emmelifoto_195_MG_6635_MG_6703_MG_9325_MG_9311_MG_1599 r_MG_4121_MG_6842_MG_6845_MG_9572_MG_9648_MG_0459_MG_1834_MG_1412_MG_4872_MG_7816_MG_7868_MG_7723

 

 

Read Next