Bröllopsfotograf Bjärka Säby, Gamla slottet

I lördags åkte jag och Linda, min fantastiska assistent, till Linköping för att vara med Hanna & Anders under deras bröllopsdag. Som jag längtat! Dessa godingar fick mig dessutom att längta ännu mer då de ville fotograferas lite några veckor innan vigseln. Dels för att få känna på hur en fotografering med mig kan gå till, men även för att kunna förbereda sig ännu mer. Jag älskar verkligen när paren utnyttjar denna möjlighet. Eftersom jag själv aldrig vill lämna någon del av mina fotograferingar till slumpen så kan det inte bli bättre än när paret heller inte vill det. Jag har aldrig varit så tyst under en fotografering och tårarna kom både nu och då. Hanna och Anders ville testa mitt nya koncept, beloved. Jag gav dem nya uppgifter hela tiden, de lyssnade och fortsatte sedan att fokusera på dem, deras relation. Jag älskart!

Jag har så mycket att berätta om dem. De tog mig verkligen med storm; sättet Anders berörde Hanna, hur hon tittade på honom, hur roligt de har tillsammans, den trygghet de skapat och hur de hade bestämt sig för att njuta av sin dag! Kan inte låta bli att ge er en liten sneak peek redan idag:

BröllopsfotografLinköpingBjärkaSäby3BröllopsfotografLinköpingBjärkaSäby2BröllopsfotografLinköpingBjärkaSäby4BröllopsfotografLinköpingBjärkaSäby5BröllopsfotografLinköpingBjärkaSäby1bröllopsfotograflinköping4Bröllopsfotografbjärkasäbystockarnabröllopsfotograflinköping1bröllopsfotograflinköping3bröllopsfotograflinköping2BröllopsfotografLinköpingBjärkaSäbykyssBröllopsfotografLinköpingBjärkaSäbyvigselBröllopsfotografLinköpingBjärkaSäbyvigselringarBröllopsfotografLinköpingBjärkaSäbybilen

Read Next