Bröllopsfotograf i Falköping; Henrietta & Michael

Den 14 juni i år hade jag två bröllop under samma dag och anledningen var Henrietta! Hon mailade mig ganska nära datumet och jag var redan bokad, men det går liksom inte att inte falla pladask för denna underbara kvinna! Vi mailade fram och tillbaka och jag insåg direkt att jag inte ville missa dem, men hade ju ett annat bröllop på eftermiddagen och det var vitkigt att dem inte påverkades av detta alls så jag meddelade Henrietta och Michael att jag bara kunde tidig förmiddag då det dessutom var en massa cyklister längs vägarna (läs Vätternrundan). Som tur var så fungerade det för dem med så de planerade om dagen så att jag kunde ta deras bröllopsbilder. Jippie!

Första gången vi pratade i telefonen så pratade vi om allt mellan himmel och jord i 2 h (jag skriver inte mer Henrietta, men jag är nästa säker på att det var det : ) )!  Så när jag väl kom fram till frisören och mötte den blivande bruden med syster så var allt så självklart och jag bara njöt; njöt av att se hur lycklig hon var, hennes fina relation till systern, hur de gick med tårar i ögonen hela tiden och inte kunde sluta le när de tittade på varandra.

förstaHenrietta&Michael_Emmelifoto_003Henrietta&Michael_Emmelifoto_002Henrietta&Michael_Emmelifoto_004Henrietta&Michael_Emmelifoto_005Henrietta&Michael_Emmelifoto_007Henrietta&Michael_Emmelifoto_008Henrietta&Michael_Emmelifoto_011Henrietta&Michael_Emmelifoto_012Henrietta&Michael_Emmelifoto_015dressHenrietta&Michael_Emmelifoto_016Henrietta&Michael_Emmelifoto_018påklädningknäppknäpperHenrietta&Michael_Emmelifoto_027Henrietta&Michael_Emmelifoto_032sprayHenrietta&Michael_Emmelifoto_037

Efter en stund kom Michael och då hade vi spontant kommit på att han inte skulle få se Henrietta innan så hon slängde sig in på toaletten. Michael kom dit med en helt underbar inställning, var så otroligt avslappnad och positiv till allt vi sa. Det var lite roligt att bara stå och titta på honom när han pratade med hennes syster och sina vänner, samtidigt som han var medveten om att sin livs kärlek stod ganska nära honom fast på andra sidan dörren. Jag såg leendet, hur han skruvade lite på sig och blicken.

Henrietta&Michael_Emmelifoto_044Henrietta&Michael_Emmelifoto_046Henrietta&Michael_Emmelifoto_050buskillarna

Vi hoppade in i min bil och han körde oss till en allé de tittat ut och bakom oss åkte soffan. Vilken plats! En så underbar allé som gav oss skugga när solen var framme och lite lä när det blåste som mest. Jag njöt, åh vad jag njöt! Det går inte att göra annat i sällskap med dessa två! Bruden och jag hade bollat många idéer innan då hon själv fotograferar lite och hade mängder av olika rekvisita hon tänkt på. Jag gav henne i uppgift att välja ut max tre stycken för att det inte skulle handla mer om det än om dem och jag är så glad över att de till slut endast valde soffan, för vilken soffa och så roligt det blev att ha med den. Samtliga brudpar som kommit på bröllopsmöte i studion har pratat om just den. Det är en tung, men annars väldigt enkel sak som gör att bilderna blir lite annorlunda och kanske t o m lite roligare? : ) Vi använde den kanske bara 15 min sen hjälptes alla åt att lasta in den i bilen som stod och väntade. Därefter var det fullt fokus på bara dem; deras relation, känslorna, förväntningarna, alla pussar och kramar!

Henrietta&Michael_Emmelifoto_052Henrietta&Michael_Emmelifoto_051firstlookHenrietta&Michael_Emmelifoto_058Henrietta&Michael_Emmelifoto_059Henrietta&Michael_Emmelifoto_062Henrietta&Michael_Emmelifoto_067kisskyssHenrietta&Michael_Emmelifoto_075Henrietta&Michael_Emmelifoto_077grabbarnasystrarHenrietta&Michael_Emmelifoto_097Henrietta&Michael_Emmelifoto_099Henrietta&Michael_Emmelifoto_100Henrietta&Michael_Emmelifoto_101Henrietta&Michael_Emmelifoto_105Henrietta&Michael_Emmelifoto_110Henrietta&Michael_Emmelifoto_111Henrietta&Michael_Emmelifoto_112hHenrietta&Michael_Emmelifoto_118ansiktetsv hHenrietta&Michael_Emmelifoto_114Henrietta&Michael_Emmelifoto_120Henrietta&Michael_Emmelifoto_130mHenrietta&Michael_Emmelifoto_128Henrietta&Michael_Emmelifoto_134gårallekyssarHenrietta&Michael_Emmelifoto_149mickeHenrietta&Michael_Emmelifoto_151Henrietta&Michael_Emmelifoto_147Henrietta&Michael_Emmelifoto_152Henrietta&Michael_Emmelifoto_159Henrietta&Michael_Emmelifoto_146Henrietta&Michael_Emmelifoto_145Henrietta&Michael_Emmelifoto_160Henrietta&Michael_Emmelifoto_161Henrietta&Michael_Emmelifoto_156Henrietta&Michael_Emmelifoto_158Henrietta&Michael_Emmelifoto_157

 

 

Read Next

Gravidmage i en hästhage

Först vill jag bara tacka för den fina respons vi fick på förra inlägget och den kärlek jag…