Bröllopsfotograf i Linköping; Jimmy och Jonna

I lördags började min bröllopssäsong på allra mysigaste sätt med Jimmy & Jonna som sa ja till varandra i den romantiskt rosa kyrkan i Slaka framför familj, vänner och sin gulliga son som underhölls med bubblor och var ringbäraren. Så sött! Det var garanterat inte många ögon torra när han körde fram mellan bänkraderna eller för den delen när en fantastisk tjej sjöng “All of me”! Det är otroligt hur mycket låtval och sångröst gör för att vigseln ska kännas personlig och beröra. Ska höra mig för om hon tar sig an fler brudpar för då ska ni få ett riktigt bra tips!

Kyrkan var underbar med sin storlek och ljuset. Många kyrkor är små där det inte finns gångar mellan väggen och bänkraderna, men här kunde jag röda mig fritt och kunde fokusera på att fånga stunderna som berörde dem och som jag vill att de ska kunna minnas för all framtid!

När brudparet gick ut hade vi innan planerat att de skulle gå genom en allé av nära och kära som bubblade för fullt, men vinden ville inte riktigt vad jag ville så jag fick gå med stängd mun för att slippa få in alla bubblor och försöka se något alls : ) Det var en upplevelse i sig ; ) Det är många som väljer att göra så här efter kyrkan för att det är så vackert oavsett om det är med bubblor eller en blomblad/knoppar och hoppar direkt in i bilen för att spara lite tid och inte behöva mingla två gånger då det minglet utanför kyrkan mest är snabba kramar då alla väntar på sin tur.

_MG_3034

_MG_3107

_MG_3214

_MG_3142

_MG_3147

_MG_3154

emmelifoto bröllopsfotograf linköping nicolas

_MG_3379

_MG_3398

familjen

_MG_3476

Mottagningen, middagen och festen hade de i vackra Bjärka säby och så fort vi kom fram till gästerna så sprack de mörka molnen upp och solen tittade fram. Alla hade fått ballonger till gruppbilden och jag älskar verkligen att bestman hade fixat så att de hade deras sigill på sig och bröllopsfärgerna. Det blir lite mer enhetligt och personligt! Att dem sen höll i dem under hela minglet var bara lite kul tycker jag.

Ser så mycket fram emot att fortsätta att sortera bilderna, redigera och sätta ihop dem till ett album, men eftersom jag vet att varken brudparet eller jag kan hålla oss mer så kommer en sneak peek här!

_MG_3537

_MG_3767

_MG_3916

ballonger

_MG_3972

_MG_4209

Ska du gifta dig 2017 och blir lite nyfiken på hur jag jobbar som bröllopsfotograf så kika gärna in här och här. Om vi delar samma vision så ser jag fram emot att höra från er snart för bokningarna har redan börjat komma in.

Read Next

Drömmer om sommaren

På morgonen har jag haft en familj på besök för att se om de villa ha studiobilder som var deras…