Bröllopsfotograf i Linköping; Nadja och KJ

Att jobba som bröllopsfotograf i Linköping är så roligt då det finns så många fler platser jag inte besökt innan, är tacksamt nära när jag ska träffa brudparen och supersmidigt när jag vill åka och reka. Denna sommar hade jag äran att få vara Nadja och KJ:s bröllopsfotograf tack vare ett tidigare brudpar som jag tycker så mycket om. Att bli rekommenderad är något speciellt! Jag kan inte tacka Sanna och Erik nog för att jag genom dem fick uppleva denna dag!

Första gången jag träffade Nadja och KJ i min studio så tog dem båda mig med storm. Nadja lyste upp hela rummet med sitt leende och KJ charmade mig fullständigt med sin berättelse om hur han friade till henne och med sin lugna och trygga personlighet. Jag låter aldrig någon boka mig innan jag träffat dem och denna väntan tills det blev helt klart att jag skulle få vara deras bröllopsfotograf var olidlig! Detta ville jag inte missa!

Det är så lätt att se varför dessa två är så perfekta för varandra! Vi skrattade konstant och jag hade så roligt tillsammans med dem. Att få någons fulla förstroende betyder så enormt mycket. Det gör att jag alltid ger allt jag kan tillbaka och lite till. Mitt största fokus är alltid att försöka se vad det är som gör att personerna framför mig älskar varandra så mycket och för att jag ska lyckas med det så måste jag öppna mig otroligt mycket själv och våga känna. Detta gör en enormt sårbar, något som är skrämmande ibland och gör att jag lätt kan bli sårad om jag jobbar med brudpar som söker något helt annat än vad jag drivs av och vad min passion handlar om. Att då få tillbaka ett mail med så här fina ord gör att tårarna forsar ner för kinderna; “KJ och jag pratade häromdagen om vad som var topp tre den dagen och utan tvekan sa vi båda att en av dem var just fotostunden med dig! Och det säger mycket :)”

Hela dagen handlade om att ha roligt, närvaro och många känslor. Det gick inte att undgå hur många fina vänner dem har vid sin sida och hur två kärleksfulla familjer blev en under denna dag. Jag skrattar alltid lika mycket då jag tänker på hur Nadja svingade näven i luften ropandes “Ho ho ho” efter första kyssen, hur KJ gick runt och kramade alla han kunde med tårarna i ögonen, medan Nadja lyfte upp klänningen med två fasta grepp med hennes härliga attityd och vandrade runt mellan alla och spred sin underbara energi.

När det var dags för middagen så kämpade jag för att ens kunna se något genom kameran. Det var en av de mest kärleksfulla stunder jag upplevt. Nadjas mamma bjöd på ett humorfyllt tal där hon jämförde ett hus med ett äktenskap med en känslosam underton och KJ;s mamma som visade ett bildspel med sin sons uppväxt. Att se henne stå bredvid sin son och vara så stolt var obeskrivligt.

Tack för en oförglömlig dag!

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_001

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_004

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_006

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_008

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_009

emmelifoto bröllopsfotograf linköping

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_033

bröllop

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_038

gruppbilder bröllopsfotograf emmelifoto

gruppbild bröllopsfotograf emmelifoto

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_063

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_055

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_052

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_054

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_109

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_093

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_094

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_101

bröllopsfotograf linköping nadja

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_103

bröllopsfotograf emmelifoto linköping

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_115

bröllopsfotograf linköping emmelifoto slatterfors

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_124

bröllopsfotograf brudgum

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_141

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_135

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_144

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_147

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_150

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_154

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_156

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_157

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_159

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_161

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_162

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_170

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_173

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_177

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_181

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_192

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_195

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_198

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_199

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_202

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_205

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_206

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_211

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_212

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_215

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_216

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_219

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_229

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_233

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_236

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_242

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_246

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_247

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_249

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_254

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_256

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_258

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_266

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_268

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_272

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_273

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_279

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_290

fotografering slatterfors

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_294

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_297

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_303

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_305

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_306

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_307

mingel

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_313

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_319

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_332

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_333

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_337

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_341

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_343

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_346

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_349

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_353

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_359

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_365

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_361

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_355

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_316

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_323

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_311

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_322

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_324

bröllopsdukning emmelifoto

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_393

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_374

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_375

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_381

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_389

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_391

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_392

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_394

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_397

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_398

bröllopsbild

mor dotter bröllop

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_410

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_412

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_415

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_417

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_419

presentation bröllop

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_422

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_423

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_426

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_428

NadjaKarlJohan_Emmelifoto_430

Read Next

Besök från Frankrike

Igår gjorde jag ett undantag och jobbade under min semestervecka. När Marie kontaktade mig för länge sen och…