Bröllopsfotograf i Medevi brunn; sneak peek

Herre gud vad jag ligger efter med alla fotograferingar som är klara att visas i bloggen! Satt igår och kikade på senaste inläggen och jag har ju hur mycket som helst kvar på lager! Just nu läggs all tid på att redigera alla 20 bröllop jag haft sen i maj. Denna säsong har varit helt galen och underbar på alla sätt och vis! Jag har redan fått in flera bokningar till 2015 och under bara förra veckan kom 4 nya förfrågningar. Augusti är en väldigt populär månad och snart har jag ingen lördag ledig där. Det känns helt otroligt! Jag ser att många kollegor också fått in förfrågningar redan så frågan är om det kommer att bli ett år där alla bröllopsfotografer nästan är fullbokade innan jul? I år har det diskuterats väldigt mycket bland alla bröllopsfotografer om att brudparen varit så sena med sina bokning. Kan det vara så att det spridit sig och att många inser att det gäller att vara ute i god tid för att få precis den man vill ha?

I slutet av juli hade jag iallfall äran att få vara med Lisen och Martin under större delen av deras bröllopsdag och jag njöt från början till slut. Har så många ögonblick jag vill berätta för er om, men fram tills dess att deras bilder är helt klara så får ni en liten sneak peek. Jag kan inte börja skriva något, utan att jag vill berätta hela historien : )

_MG_9669 blogg_MG_9732 bloggmartin blogglisen blogg_MG_9838sv blogg_MG_0824 blogg_MG_0216 blogg

Read Next