Bröllopsfotograf Vadstena; Lena & Johan

Herre gud vilken lördag jag hade! Två bröllop under samma dag och jag vaknade med känslan som man hade som barn dagen innan julafton. Jag var en durasellkanin x 2!

Först ut var underbara Lena & Johan som jag hunnit träffa två gånger i min studio innan deras stora dag. Först träffades vi under hösten för att lära känna varandra och sen träffades vi strax innan deras stora dag för att stämma av med tider och för att bolla lite idéer. Jag fick största kreativa friheten med ett enda önskemål; något annorlunda. Med den önskan i åtanke och vetskapen om en färgbomb så kändes betong så självklart. Älskar det grå som alltid gör att färgerna poppar fram!

Eftersom gästerna skulle gå en bit till festlokalen efter vigseln så ville jag vara effektiv och maximera deras tid med mig så jag tog med cykeln. Den behövdes dock inte där utan mycket tidigare då det flockades av husbilar just runt denna plats. Jag körde därför en fuling och parkerade min egna bil framför denna plats och cyklade till hotellet för att möta upp dem. Perfekt! Inte varje dag jag är en cyklande bröllopsfotograf!

Det finns så mycket att berätta som kommer i ett samlat inlägg, men några bilder måste jag ju bjuda på! En av dem har redan bruden redan planerat plats för hemma : ) Den med ballongerna! I det där ögonblicket var jag så lycklig över deras förtroende då jag mötte två gäster med ihopsnurrade ballonger i ett trassel utan dess like. I de situationerna är erfarenhet guld värt. Jag hade med en sax och styrde upp denna “scen” ístället för det som var tänkt från början. Gäster flyttades hit och dit, barnen fångade jag uppmärksamheten från genom att säga att den som får en ballong i huvudet får glass, men det hela slutade med att pappa till höger tydligen blev lovad en wiskey vid träff ; )

Hoppas på många färgglada bröllop till nästa år för jösses vad jag älskart!

_MG_9126_MG_9168_MG_9014_MG_9634

Read Next

Massor med NYTT!

Håll ut och ge inte upp! Jag kommer att börja blogga snart igen, men just nu äts all…