Bröllopsfotografering med en häst

Jovisst! Det var så självklart att lördagens första brud skulle ha med sig en häst! Förutom att hon älskar hästar så är hela familjen så där go och glad med energi så det räcker och blir över. Visst kan man då inte nöja sig med vanliga traditionella bröllopsbilder? Jag är så glad över att de hittade mig och att jag fick nöjet att vara med dem under 1, 5 h av deras stora dag. Först när Henrik ringde mig så såg det väldigt mörkt ut då jag redan hade ett bröllop i Vadstena inbokat under eftermiddagen, men de var villiga att ändra på sina förberedelsetider mm för att jag skulle kunna ta deras bilder innan jag behövde vara på annat håll och jag är mer än tacksam för det!

Många frågar mig om det är okej att barnen är med under fotograferingen. Svaret är så självklart då jag är mamma själv. Klart att det bästa vi har ska få vara med under en del och jag rekommenderar alltid att börja med dem så att föräldrarna sen kan slappna av när någon åker iväg med dem. Det bästa med barnen är att de hjälper mig att locka fram allt det där jag vill fånga hos mina par. De lockar fram barnet i oss vuxna, leenden som vi inte ger andra, blickarna som säger att vi älskar dom mer än vi någonsin kommer att kunna uttrycka och vi slappnar av då vi vet att vi är deras allt.

Det jag älskade med vårat första möte i min gamla studio var att se och höra dem tala om sina barn. Där föll jag pladask. Henrik och Helene är helt upp över öronen förälskade i sina barn och jag förstod redan där att jag skulle få se en familj med en väldigt fin relation. Stackars Felicia hade tyvärr feber, men var så duktig trots att det blåste kallt och det var lite konstigt att bli fotograferade i så lite kläder på en främmande plats. Melvin sprang runt och lyste upp hela tillvaron med sin underbara energi. Ser så mycket fram emot att jobba vidare med deras bilder, men nu ville jag bara ge er en lite tjuvtitt : )

_MG_0672x bloggbusbarnensmammakrammamma melvin_MG_1015 bloggny_MG_0961 blogg_MG_1036 blogg_MG_1060 blogg_MG_1152 blogg_MG_1134 bloggnärbild häst_MG_1133 blogg_MG_1171 blogg

Jag vill tacka Jonas Lindell som helt makalöst nog lånade ut sin älskade häst Camelot till en främmande människa som fått för sig att hon ville ha en häst med. Jag blir så imponerad och inspirerad av människor som gör dessa idéer möjliga! Förutom att tacka ja som har han arbetat med hästen under en hel vecka för att den skulle klara av denna situation och vara som snyggast. Vi blev alla helt lyriska när dem kom och gick. Herre gud så snygg häst! Helt klart den finaste jag någonsin sett! När vi står där på grusgången och hästen undrar varför han fick lämna stallet där det var hästtävlingar, i sitt tävlingsträns dessutom, så kommer ett helt busslass pensionerer som skulle på visning. Gissa om de blev förvånade!

Read Next