Drömmer om sommaren

På morgonen har jag haft en familj på besök för att se om de villa ha studiobilder som var deras första val eller det jag rekommenderade nu när våren är på väg med stormsteg. Gissa vad de valde? Älskar besök och detta år kommer alla att erbjudas att göra som dem. Komma och låta sig inspireras av andra, känna och klämma på produkter innan för att veta vad man vill ha och planera fotograferingen med mig för att den ska bli så bra som möjligt!

Nu är inte sommaren långt borta och jag ser så mycket fram emot den. Detta år bli annorlunda mot förra då jag har tagit ett enormt kliv, utvecklats genom kurserna i vinter och längtar efter att få jobba med ny teknik mm, äntligen har en lokal som passar mig och som jag verkligen njuter av att jobba i, jag har fantastiska kunder som jag vet planerar att komma tillbaka för en ny upplevelse och flera kommer jag att träffa för första gången. Ser så mycket fram emot det! Idag ska jag träffa en familj i Vadstena och de både låtit mig bestämma plats och tid så detta ser jag verkligen fram emot! Vadstena är magisk stad att fotografera i. Minns ni förra sommaren när jag fotograferade Maries underbara familj och barnen talade franska? Ett minne jag kommer att bära med mig länge!

Familjefotografering_Emmelifoto_02 bloggblogg

Read Next

Tips inför bröllopsmässan!

Förra månaden fick jag flera mail från kollegor som ska vara med på en bröllopsmässa för första gången…