Du lockar verkligen fram det bästa hos alla som kommer i din väg!

“…jag älskar dina bilder! Du lockar verkligen fram det bästa hos alla som kommer i din väg!”

Att börja dagen med dessa ord är så värdefullt! Jag pratar aldrig om de mail, meddelanden på facebook eller samtal mina kunder kan ha med mig för jag vill använda den känslan jag får av deras fina ord i mina bilder. Jag vill tacka dem genom att lägga den kärlek jag känner i bilderna. Men just idag så blev jag så rörd över att kunden i sin bokning visade att hon ser det jag jobbar så hårt för. Min mamma sa i morse “så fint det var att de stod bland blåklinten och vad bra att du lyckades fånga när hon log”. Jag håller helt med henne, men det är inte så slumpartat som jag tror att hon tror. Alla platser, poser, lekar, färger mm är medvetet utvalda. Att sötnosen nedan ler är heller inte “tur”. Ni skulle sett mig! Jag hoppade, skrattade, pep, sjöng, svor över bromsarna som bet mig både på ben och skinka, dansade och gjorde allt jag kunde för att få hennes uppmärksamhet och att föräldrarna skulle slappna av med fokus på deras dotter. Vem kan vara nervös med en främmande person framför sig som verkar helt galen!?

Efter en timmes titt-ut-babbabuladoooddii så hade jag fått bilderna jag såg att jag kunde få genom att läsa av familjens kroppsspråk och energi, senare under kvällen var det dags för en 6-åring och då var det ett helt annat förhållningssätt och en ny strategi. All denna variation är den utmaning jag älskar i mitt jobb och erfarenheten av att möta så många olika barn och vuxna är otroligt värdefull, både i jobbet och privat. TACK alla ni som ger mig dessa upplevelser! En liten sneak peek på underbaraste familjen som gjorde allt jag sa trots vita högklackade skor och damen med biodlingen bakom oss! Deras lilla goding skulle jag gärna tagit med hem! Titta bara kinderna, armarna, leendet…!

_MG_7453 x vemmelifoto

Read Next