Hej! Vad glad jag blir att just Du tar dig tid att även läsa på denna sida om mig. Det uppskattar jag enormt mycket för det visar för mig att du är minst lika mån om din investering som jag är!  För mig är fotografering långt mer än att bara boka någon som håller en kamera och tar kort så jag är riktigt tacksam att Du läser igenom hemsidan där jag samlat så mycket information jag bara kan för att du ska kunna göra det val som passar dig bäst.

Jag har arbetat heltid som fotograf sedan 2012 och fram till pandemin där jag ärligt talat inte vågade chansa utan sträckte ut en hand till skolan då jag är utbildad lärare. Fick erbjudandet att arbeta med barn som pga sina adhd och/eller sin autism-diagnos inte klarar av att till fullt gå i en stor klass. Det här är min stora passion utöver fotograferandet. Att arbeta med de barn som många andra inte vill eller känner att de klarar av. För mig ger det jobbet lika mycket som jag känner att fotograferandet har gjort sen den dagen jag lyfte kameran för första gången och hade min första kund.  För mig vill jag att mitt arbete ska vara så mycket mer än ett jobb. Vi spenderar ändå så många timmar på det att jag inte kan tänka mig något annat än att jag vill ha ett som ger mig energi, puschar mig till utveckling och berikar den delen av livet som är viktigast, livet med barnen och familjen. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du känner samma för ditt jobb och att du ska känna av hur mycket jag älskar mitt jobb när du möter mig!

Jag är född 1984, bor i lilla staden Motala där jag har min lilla studio. Tack vare min erfarenhet och utbildningen till lärare så har jag förmågan att anpassar alla fotograferingar efter barnens förutsättningar och behov. Ingen ska behöva välja bort att låta  sina barn fotograferas med rädsla för hur de ska bli behandlade eller hur de ska reagera. . Allt anpassas genom god kommunikation mellan oss innan fotograferingen.

När jag inte arbetar så delar jag livet med min man, våra två barn, Alice född 2017 och Ville 2010, samt våra djur. Vi älskar att spendera timmar i skogen, bjuda hem vänner, åka på små äventyr där vi kan upptäcka nya platser eller bara ha en hemmakväll med god mat, en bra film och tid tillsammans. Jag försöker göra vardagen lika betydelsefull som helgen, leva för alla årstider och inte bara sommaren, men framförallt att få så mycket tid med barnen som jag kan. På instagram  kan ni följa både vår vardag där jag försöker inspirera med saker som kan göra vardagen enklare och roligare, samt min resa mot att må så bra som jag bara kan och ta tillvara på livet! Jag hoppas vi ses där!

 

 

Det är otroligt spännande att höra om alla olika tankar  människor har kring en fotograf, hur en fotografering går till, vad vi kommer att säga, hur det kommer att kännas och vad för resultat som kan förväntas. Många ser framför sig hur dem får instruktioner liknande ”vrid huvudet, upp med hakan lite, lite till, sträck på ryggen” och att allt fokus ligger på hur du ser ut och hur fotografen ska posera dig för en bra vinkel. Självklart är det viktigt att alla känner igen sig själva på en bild och tycker om det dem ser, men hos mig handlar det om så mycket mer än hur vi ser ut. Det handlar om vilka vi är och våra personligheter. Det är vad som inspirerar mig i valet av hur jag sedan bemöter dig, vilka kläder jag rekommenderar, vilken stil vi tillsammans väljer och vilka poser vi hamnar i. Därför har jag också valt att lägga mycket tid i mina fotograferingspaket. Jag vill sätta mig ner när jag möter dig/Er och lyssna på vad ni önskar, vad ni har att berätta för mig om er graviditet, vem ert lilla barn är, vad han/hon behöver och genom kommunikationen finna vad som är unikt med just Er. Till mig kommer ingen för att enbart ta kort lite snabbt och sen vara klar. Fotograferingen ska vara en upplevelse som jag vet påverkar hur ni sedan kommer att se på och värderar era fotografier resten av livet. Det är också anledningen till att jag valt att arbeta med färdiga paket. Paket som gör det möjligt för mig att ge er den tid och service som ni förtjänar!

Innan jag började att jobba som fotograf så kände jag mig vilsen och jag hade så mycket inom mig som jag inte fick ut. En obeskrivlig frustration då det var så mycket jag ville göra, bidra med och förändra. Under min uppväxt har jag lagt alldeles för mycket tid på att passa in, anpassa mig efter andra för att få tillhöra, vara missnöjd med den jag är och det jag haft. Jag har känt en stor sorg över det, men när jag började fotografera andra människor, familjer och par så var det något som förändrades inom mig. Jag hittade hem, ett lugn och en glädje jag tidigare aldrig känt över mig själv och det jag har. Jag har under dessa år börjat använda mina egna upplevelser och känslor för att kunna förändra, inspirera andra och inser idag att det är tack vare mitt egna liv och mina egna upplevelser som jag idag fångar de ögonblick som jag söker. Att få träffa så många otroliga människor, inspirerande föräldrar, livsglada och fantasifulla barn, kärleksfulla par och framförallt unika relationer har fått mig att ändra perspektiv på livet, men att jobba som fotograf är även bland det svåraste jag gjort. Att öppna upp mig helt, blotta mina innersta tankar och känslor och låta främmande människor komma så nära är ibland skrämmande, men något som visat sig vara helt naturligt för mig. Genom att göra allt jag kan för att få andra människor att njuta av stunden, dem de älskar och få en liten chans att kunna förändra någons tankar om sig själv och det den har så mår jag bra. Genom mina texter och mina fotografier får jag möjlighet att komma nära andra människor, känna samhörighet och ge tillbaka det dem gett mig genom att komma till mig och visa mig det finaste dem har i sitt liv. Jag vill fånga de där små ögonblicken som passerar så där otroligt snabbt, men som berör oss på ett sätt att vi varje gång vi upplever dem önskar att vi kunde fångat dem och kunnat visa och dela dem med andra.