En underbar helg i solen

Vi har verkligen haft en underbar helg i solen efter en vecka med magsjuka! Usch jag är verkligen tacksam att det blev en liten släng bara, även om jag inte tycker att Alice är sig själv helt än. Pappa och sonen klarade sig undan med förkylning bara så jag hade Ville hemma från skolan. Ville inte att han skulle dra hem något mer när han redan var nersatt. Så en underbar helg i solen var verkligen något vi behövde! Jag och en vän startade fredageftermiddagen med att åka längdskidor som några av er kanske såg i instastories där vi bjöd på bloopers ha ha : ) Jag har åkt slalom varje år när jag var liten och längd har jag kört när tillfälle ges så helt ny och van är jag inte. När solen gått ner så frös det på och då fastnade skidorna lite i spåret. När hon ville utmana mig att åka i en backe med sväng så upptäcker jag (precis efter att jag skriker I´m gonna die!) att det ligger barr och grenar i spåret och efter denna lilla resa så går spåret ner i skogen då någon åkt ur en dag det säkert varit mildare, men då var spåret så hårt så skidorna följde det : ) Herre gud säger jag! Slänger in filmen här även om det bara är med mobilen för att ni ska få se. Så sugen på att börja filma lite så vi ska se om jag kan få till det inom kort!

På lördagen åkte barnen och jag med några vänner till Varamon och gick på isen i magisk eftermiddagssol! Jag hade med mig våra ställbara skridskor som lånades ut till den som ville, men de flesta barnen var mest farscinerade av att de kunde se botten och vi föräldrar höll oss krampaktigt i vagnarna för jösses vad halt det var! Sen blev det en sväng till en lekpark där även hunden fick busa av sig! Om ni bara visste vad onödiga kunskaper detta yrväder har : ) Då han kom till mig så vågade han inte ens hälsa på människor så det har varit en lång resa och träningen har verkligen byggt hans självkänsla och självförtroende så för att kunna sitta så där lugn i allt stojjande har det krävts övningar där han inte ens tänkt på att det är människor i närheten. Så till barnens förtjusning åkte han rutschkana med dem ; )

Emmelifoto Madeleine Ihlmrud filma på isen Varamon
Emmelifoto bloggen Vimse Ville sheltie shetland sheepdog barn med hund
Emmelifoto sheltie shetland sheepdog

Nu ser jag fram emot en ny vecka och att komma ifatt den förlorade veckan. Många mail som ska svaras på och jag är så tacksam över hur förstående människor är när det blir så här! Att vara ensam i ett företag är inte lätt när man blir sjuk! Det enda som gör att jag inte sitter och hoppar av stress just nu är min långa morgonpromenad på 1,2 mil imorse med en sovandes Alice. Det gör att jag sitter ganska bra här på stolen och nästan känner mig lite trött redan nu ; )

Jag hoppas smhi har rätt med sol tisdag-torsdag så att vi får lite till innan den mörka vecka de visar att nästa ska bli! Imorgon tänkte jag skriva ett personligt inlägg om hur jag ändrat mycket i mitt liv senaste tiden för att bli en starkare och gladare mamma. En av mina bästa beslut är definitivt att inte låta siffror styra mitt liv!

Varma kramar

Read Next

Massor med NYTT!

Håll ut och ge inte upp! Jag kommer att börja blogga snart igen, men just nu äts all…