En unik upplevelse

En unik

upplevelse

 

BOKNING


Efter att ni tittat igenom min hemsida eller det jag delar på sociala medier är ni varmt välkomna att boka mig om ni tror att jag är rätt fotograf för er. Maila gärna bokning@emmelifoto.se eller ring 073-359 62 12 och kom gärna med ett förslag på dagar ni kan och vad Ni önskar få ut av denna upplevelse. Under högsäsongen maj – september så gäller det att vara ute i god tid.

MÖTE/PLANERING


Vi bokar in ett möte (gärna i studion, men telefonen går bra med) för att ni ska få se fler bilder, få hjälp med att planera er upplevelse, att ställa en massa frågor, men även en möjlighet att titta på de underbara produkter som ni kan välja mellan efteråt.

FOTOGRAFERING


Ni väljer mellan 30 minuter (minsta paket och är tänkt till dem som ska ge bort en bild i födelsedagspresent till föräldrarna tex), 60 minuter är den perfekta stunden som passar alltifrån parfotografering – familjefotografering. 90 minuter är paketet för er som vill samla hela nu vuxna familjen och har många olika konstellationer som vill fotograferas när alla väl är samlade.

VISNING/BESTÄLLNING


Efter fotograferingen bokar vi in en visning (ca en vecka efter fotograferingen)där ni är välkomna till min studio på Medevivägen 84 C för att se de bilder som ni kan välja mellan. Om ni har varit hoss mig innan så blir denna stund lätt då ni redan innan förberett er på vad ni vill investera i och vi diskuterar t ex antal uppslag i album, storlek och färg. Om ni inte haft möjlighet att besöka mig får ni med en investeringsguide hem att kika i och tiden läggs istället på att känna och klämma på alla olika alternativ. En visning tar ca 45 minuter och innehåller flera olika erbjudanden som endast gäller vid det tillfället så om ni är väl förberedda finns det väldigt förmånliga rabatter att ta del av.