Er bröllopsfotograf

BRÖLLOPSFOTOGRAF


Att skriva om mina par, våra upplevelser tillsammans i bloggen är så enkelt, men att skriva om mig som bröllopsfotograf eller bröllopsfotografering och varför det är så mycket viktigare vem Ni väljer som bröllopsfotograf än vilket paket är så mycket svårare. Den där “hon-försöker-sälja”- redigeraren i de flesta människor poppar upp snabbt. Men låt oss vara ärliga och väldigt rakt på sak direkt med den delen som är viktigast att vara medveten om; När bröllopsdagen Ni planerat för så länge och investerat mycket tid och pengar i är över så är fotografierna det enda Ni har kvar att njuta av från den stora dagen. Att investera i dem handlar dock bara inte om just bilderna, hur mycket Ni betalade eller vilka produkter som ingick. Med åren och många samtal både med mina egna brudpar och brudpar som haft en annan bröllopsfotograf så har jag fått se hur viktig upplevelsen med fotografen har varit. Att Ni känner er trygga, känner förtroende, har kul ihop och att det känns naturligt redan från första mötet. Det är viktigt att Ni väljer en bröllopsfotograf vars bilder Ni älskar och att ni känner att personligheterna klickar direkt! Det är precis dessa par jag vill jobba med och är redo att lägga massor tid och kärlek på för att få den bästa upplevelsen tillsammans. Jag älskar par som fokuserar på att njuta och att ha roligt tillsammans, ensamma som par under porträttfotograferingen och med gästerna, som har lätt till skratt, känner att det är naturligt att visa nära och kära sin kärlek och som värderar de små ögonblicken. De där som bara swischar förbi när man minst anar det, men som är dem som vi i slutändan värderar som mest! Det val Ni gör avgör hur Ni kommer att minnas er stora dag för resten av ert liv.

Jag vill berätta just er historia och fånga er precis så som Ni är.  Alltid med stor närvaro, passion och hjärtat på rätt plats. Detta gör jag genom att observera på avstånd som en “fluga på väggen”, men även genom att integrera och att vara närvarande under hela dagen. För mig är det viktigast att Ni känner er trygga och avslappnade under hela dagen och att Ni lyckas fokusera på det som är viktigast för er. De flesta som kommer till mig, oavsett om det är i jakten på en bröllopsfotograf eller för att boka en familjefotografering så säger alla att de bästa bilderna de sett på sig själva är när dem inte varit medvetna om att de blivit fotograferade. Det är vad allt handlar om. Att få möjlighet att visa den man är, blickarna och minerna Ni endast visar nära och kära. Känslorna. Det vill jag fånga.

Om Ni vill boka mig som er bröllopsfotograf så bokar vi först in ett möte. Jag bokar inga brudpar utan ett möte. Att jag valt att göra så är för att jag vill lära känna er, få chansen att veta allt om just ert bröllop och att båda parter ska vara helt övertygade om att vi är en perfect match! Jag vill veta vilka ögonblick Ni värderar mest, vilka minnen Ni önskar dokumentera och hur jag kan hjälpa er att lägga upp dagen och fotograferingen på bästa sätt för att det ska vara möjligt. Att skapa en god relation med mina par är otroligt viktigt för mig och dem. Det gör vi genom ett första möte och ytterligare ett närmare den stora dagen, samt genom mail- eller telefonkontakt allteftersom. Känner Ni igen er ovan och vill Ni få er stora dag berättad i färgglada fotografier med en äkta känsla och glädje i så är jag övertygad om att vi kommer att vara ett grymt bra team under er bröllopsdag!

Ser fram emot att höra mer från er!

Kram

Emmeli

 

brollopsfotograf emmelifoto motala vadstena linkoping