Familjefotografering med vitsippor; Viggo

Den här underbara familjen är så svår att beskriva med ord för underbar räcker liksom inte till! Förra veckan var andra gången lilla Viggo dokumenterades och andra gången vi skrattade till tårar. Familjen har bokat “Barnets första år” och jag ser redan nu fram emot hösten, även om det känns tråkigt redan nu att veta att det blir sista av tre tillfällen.

Idag kom de på visning, hade gulligt nog med sig lite fika som vi mumsade på medan de fick se bildspelet och valde ut sina favoriter. Viggo lekte med klossar, nallar, gåbilen och sjöng sina egna sånger medan han sneglade mot tv-skärmen. Tänkte jag skulle fånga hans charmiga viftande med armarna, men så fort kameran kom upp så vet ni garanterat vad som hände : )

Ibland önskar jag att visningarna filmas för tyvärr är många så skrämda inför besöket hos mig; ska jag lura på dem en massa, göra att de väljer saker de inte vill ha och ge dem en stor faktura efteråt. Mer fel kan det inte bli som tur är! Vi började med att kika på mina produkter och de kunde visa mig vad de tänkte angånde smak och budget. Jag berättade även om möjligheterna jag erbjuder och delgav min åsikt när de bad om den. Sen såg vi bildspelet som jag tycker är så bra vid svåra val för då hinner ingen se bilderna så länge och den spontana reaktionen är oftast den rätta. Det är något helt annat att se bilderna efter varandra med musik än hemma vid datorn på en skärm som dessutom visar dem smått och inte alls med de färger som de är tagna med. Efter det så gick vi igenom favoriterna och jag kunde visa dem förslag utifrån deras favoriter och den produkt de tittat på. Vi diskuterade och nu ska de bara hem och mäta. Svårare än så är det inte och det kommer att bli sjukt fint!

Redan förra året började vi planera för denna fotografering då Viggo var nyfödd och tack vare andra familjer kunde de inspireras till sitt egna val; vitsippor med ljusa toner på kläder och personliga detaljer. Jag älskar resväskan, kaninen och hatten OCH det faktum att mamma Anna berättade innan om hur lugn deras pojke är. Jag har aldrig sett någon vifta så mycket med sina armar skrattandes som han! : ) Tänk vilken födelsedag hon fick genom fotograferingen! PS Filten är min egna och är en toksnygg ull-filt från Klippan som fick vara lite stöd och värme. DS

Viggo_Emmelifoto_02 bloggViggo_Emmelifoto_14 bloggViggo_Emmelifoto_37 bloggViggo_Emmelifoto_51 bloggViggo_Emmelifoto_48 bloggViggo_Emmelifoto_07 bloggViggo_Emmelifoto_03 bloggViggo_Emmelifoto_17 bloggViggo_Emmelifoto_18 bloggViggo_Emmelifoto_53 bloggemmelifoto viggoViggo_Emmelifoto_36 bloggViggo_Emmelifoto_41 bloggviggo emmelifotoViggo_Emmelifoto_60 bloggViggo_Emmelifoto_64 bloggViggo_Emmelifoto_40 bloggViggo_Emmelifoto_42 bloggViggo_Emmelifoto_43 bloggViggo_Emmelifoto_69 bloggViggo_Emmelifoto_74 blogg

Read Next