Fineart album

För ett år sedan tog jag in detta fineart- album i mitt sortiment och jag ska erkänna att jag var lite osäker på detta. Inte på kvalitén, utseendet eller känslan av att bläddra i det. Jag var istället osäker på om det var en produkt som mina kunder skulle uppskatta och se värdet i. Så fel jag hade! Är det något album som alla vill titta i och känna/klämma på såär det detta!

Omslaget är av exklusivt brunt läder som bara kommer att bli snyggare med åren! Det vita jag har som visningsex har inte en chans mot detta (trodde tvärt om ska jag erkänna!). Insidan är papper av fine art som gör bilderna matta (reflexfria), kontrastrika och ett djup som även mina kunder förvänas över när de jämför med de andra albumen. Känslan när man drar med handen över bilderna är obeskrivlig!

Detta album uppgradera 9 av 10 bröllopskunder till och det passar även perfekt till parfotograferingar. Jag rekommenderar det dock inte för barnfamiljer då det är skörare jämför med ett matt fotopapper som barnen kan peka på och en eventuell fläck kan gå att torka av lite försiktigt. Men till bröllopsbilder är det magiskt! Kom gärna förbi och se vad jag menar!

fine art album framsida

fine art album öppna

Read Next