Fotograf i Vadstena med Rockabilly tema

Igår fick jag vara fotograf i Vadstena eller rättare sagt i Borghamn som ligger i närheten. När jag fick mailet av mamma så insåg jag direkt att vi skulle välja en annorlunda miljö för att komplettera och lyfta fram det dem tänkt. Det fick bli ett stenbrott! Jag älskar verkligen när kunderna använder kläder och rekvisita för att visa vilka dem är. Dels ger det mig variation (en av de saker jag älskar mest med jobbet!) och så ger det framförallt en personlig touch på det hela som gör att det kommer att passa deras hem alldeles utomordentligt och jag vet att dem kommer att känna sig extra nöjda efteråt med att ha något unikt som de varit med och skapat.

När dem kom åkandes så sov båda barnen och jag som har haft ett barn som haft nordens temperament vid uppvaknande (som liten) kunde inte undgå att bli lite orolig, men det visade sig vara en kanonidé då föräldrarna självklart känner sina barn bäst och vet att de somnar i bilen. De behövde en powernap innan så de åkte i god tid. När vi hade kikat klart så vaknade båda till och var på sitt bästa humör direkt. Nästan så de skämde bort mig där en stund!

fotograf vadstena borghamn emmelifoto familjefotografering

fotograf vadstena borghamn emmelifoto familjefotografering

Idag däremot blir det lite redigering och framkallning innan jag ska hämta min fina vän som har semester och åka till Tranås inför lördagens bröllop. Passar på att förena nytta med nöje så vi åker och kikar på platser till bröllopsporträtten samtidigt som jag lovat en middag och planerar att stanna lite på vägen! Återigen en påminnelse om hur mycket mer som ingår i ett bröllopspaket än tiden på plats och bilderna. Planeringen innan och redigeringen efter är den som tar mest tid!

Hoppas ni får en underbar dag! Kramar

Read Next