Gravid

 

GRAVIDFOTOGRAFERING

Min stora satsning på gravida har skapat ett nytt och unikt koncept jag kallar BeYOUtiful. För mig handlar det om att du ska vara precis den Du är! Mitt jobb är att visa hur vacker du är just för att Du är Du, men också hur fantastiska våra kroppar är. Jag vet av egen erfarenhet att vägen till en graviditet kan vara både kort, lång och formad av extremt mycket känslor därför känns denna fotografering extra viktig för mig. Tyvärr är det alltför många kvinnor som medvetet avstår gravidfotografering för att de inte trivs i hur deras kropp förändrats, jämför sig med andra kroppar på sociala medier eller är rädda för att något ska gå fel in i det sista. Det här är extremt vanligt och de flesta som kommer till mig känner sig osäkra och att de går utanför sin trygga zon för att våga, även om jag förstår att bilderna säger något helt annat. Det ni ser är vårat samarbete där vi tillsammans stylat, valt färger och haft en riktigt fin stund tillsammans som skapar trygghet.

Jag vill genom din gravidfotografering försöka att få fram din inre styrka och unika utseende genom tidlösa fotografier. Jag är otroligt stolt över BeYOUtiful där  vi skapar en oförglömlig upplevelse och hyllar dig och det vackra och mirakulösa liv som du har lyckan att bära på!

MIN STIL

Min stil under gravidfotografering symboliseras av klassiska och tidlösa porträtt där kvinnan ska få känna sig som sitt vackraste jag. Jag älskar fotografier som är stilrena och använder ofta uttrycket “less is more”.

GARDEROB

I studion finns massor av olika kläder som ska lyfta fram den som bär dem. Det finns flera olika svarta eleganta klänningar från S-XXL, kimonos, kaftan som fladdrar vackert i vinden, fantastisk kvalité från b la Ida Sjöstedt och By Malina, body i olika mönster och material, olika kjolar beroende på vilken känsla vi är ute efter och en hel rad med spetstoppar och tyger. Detta är en riktig guldgruva! En del tar bara med sig egna trosor och lånar allt, medan andra kompletterar det jag har med egna klädesplagg som tex deras spetstopp från bröllopet med en av mina gravidkjolar. Vissa kläder används både av mammor med barn och gravida då de kan anpassas och vi nålar in där det behövs. Jag har full koll på dess passform så hos mig kommer du inte att riskera att inte finna något som du kan ha. Jag har något för alla och jag har tid. Hos mig ingår det att få hjälp med styling av främst kläder, men jag har även möjlighet att hjälpa dig med ditt hår under hela fotograferingen. Tillsammans kommer vi att skapa den look som framhäver just dig på det sätt som bara du kan!

RETUSCHERING

Full retuschering ingår. Mitt mål är att skapa eleganta, klassiska och tidlösa fotografier med en naturlig känsla, men jag kommer att redigera bilderna så att du tycker om dem. Känn dig fri att titta igenom min portfolio för gravida för att få en tydlig bild av vad jag erbjuder.

BOKA

En gravidfotografering bokas med fördel under vecka 29-36 beroende på hur du känner att din kropp förändras och hur du mår. Kontakta mig gärna så fort du bestämt dig för att du vill investera i denna upplevelse. Även om det är din första fotografering någonsin så kommer jag att vägleda dig genom hela processen sp att du känner dig trygg, vacker, självsäker och stärkt när du är klar. Jag kommer att guida dig genom klädval, styling och poseringar. Paketpriser finner du genom att klicka här.

info@emmelifoto.se