Gravidfotografering Elite hotell- Emilia

Oj vad efter jag ligger i bloggen och vad lite tid det finns att komma ifatt på! Lördag till söndag fotograferade vi för fullt i en exklusiv svit på Elite hotell och jag är fortfarande helt hög, men trött! Shit vad kul vi hade! En av dem som Jessica stylade (och jag fotograferade) var underbara Emilia med sin bebis i magen. Klockan var nio på morgonen, solen hade letat sig in mellan gardinerna och vi var överladdade : )

Det finns så mycket att skriva om den här tjejen och vår stund tillsammans att jag inte ens vet var jag ska börja! Jag älskar hennes energi, självkänslan och att det nästan gick att ta på de där känslorna som vi blivande mammor har de sista dagarna med en stor längtan och en massa kärlek. Jessica gav henne fantastiska lockar som lyfte fram färgen hon kom med och det var helt underbart att se Emilias reaktion när hon såg sig i spegeln, hon som normalt sett mest plattar sitt hår. Jag tror vi kommer att få se henne i lockar många fler tillfällen framöver ; )

När det sen kom till bilderna så ville jag lyfta fram hennes ögonfärg med den blå tunikan och underkläderna fick gå i vitt för att förstärka den fräschhet vi önskade tillsammans med den fina grå stickade tröjan. Vi jobbade mycket på att gestalta känslan som fanns inombords; en trygghet, förväntan och lycka!

Blir du själv sugen på en gravidfotografering och vill få samma hjälp som Emilia är du varmt välkommen att höra av dig info@emmelifoto.se

magegravidfotografering emmelifoto elite hotell hårstylinggravidfotografering emmelifoto elite hotell 1gravidfotografering emmelifoto elite hotell fönstretgravidfotografering emmelifoto elite hotell färggravidfotografering emmelifoto elite hotell magegravidfotografering emmelifoto elite hotell fönsterbild

Read Next

Here´s to strong women

“Here´s to strong women. May we know them. May we be them. May we raise them.” Jag har…