Gravidfotografering med sand mellan skinkorna och solbrända kinder

Nu har jag fått flera mail och frågor om jag inte längre kommer att fotografera gravid ute sen jag började med BeYOUtiful. Visst ska jag det, men det är verkligen två helt olika stilar så jag valde att ge BeYOUtiful en helt egen sida. Istället får jag berätta om de andra gravidfotograferingarna jag gör utomhus för er här i bloggen som tex en gravidfotografering med sand mellan skinkorna och solbrända kinder som jag gjorde i somras med ett underbart par från Stockholm! Jag är så löjligt glad över att dem även valde mig till sin bröllopsfotograf. Längtar ihjäl mig till sommaren nu och de få bröllop jag valt att ta mig an i år känns så himla rätt i varje liten cell i kroppen!

När kunder frågar vad de ska välja, ute eller inne så svarar jag alltid att det beror på vad de har tänkt att göra med sina fotografier. Är vi utomhus så inspireras jag mycket av miljön och försöker att få med den i bilderna, färgerna ska komplettera det kvinnan har på sig och så gäller det att välja platser efter ljuset just den dagen. Inomhus har jag fasta ljus i form av blixtarna och jobbar med svart, grå och vit bakgrund, samt en massa kläder som ska förstärka den mer klassiska stilen, men med en elegant touch. Utomhus blir det mycket mer färger och handlar för mig mer om rörelse in i poser, än studion där jag ger direktiv till kunden hela tiden för att få bästa vinklar och att skuggorna ska forma kroppen på ett fint sätt. Vad som är bäst vet bara du beroende på personlig smak och hur ert hem ser ut.

Jag tokgillar att de valde så stilrena kläder att båda så att båda kom fram så mycket i bilderna och är säker på att dem om 20 år kommer att se sig själva i fotografierna före kläderna. Tänk om min mamma hade tänkt så på alla skolavslutningar jag gick med blomklänningar och våfflat hår (t o m luggen omg)!
Ha ha ; )

Varma kramar

gravidfotografering utomhus på stranden fotograf Linköping Örebro Norrköping
gravidfotografering utomhus på stranden fotograf Linköping Örebro Norrköping
gravidfotografering utomhus på stranden fotograf Linköping Örebro Norrköping

 

Read Next