Gravidmage i en hästhage

Först vill jag bara tacka för den fina respons vi fick på förra inlägget och den kärlek jag fått de senaste dagarna. Ibland undrar jag över tajmingen. Vi har haft en väldigt tuff tid privat och att då få höra er berätta att ni följer bloggen och tycker om det jag gör eller vilken positiv uppfattning ni har om mig gör att jag fortfarande står upp och fortsätter välja att tänka positivt och låta livet gå vidare. Tack! Lovar att berätta mer vad som hänt framöver för det är verkligen något jag känner behövs prata mer om, men just nu bearbetar vi allt tillsammans med familj och vänner.

Till något som jag älskar och får hur mycket energi av som helst- gravidfotograferingen med Christian och Maria i en hästhage (en tjuvtitt iallfall)! Det började med att jag åkte runt på förmiddagen och försökte hitta en plats med bra ljus och där det inte skulle blåsa koskit! Jösses vad det blåste : ) Åkte ut på landet till en plats jag brukar fotografera på när solen är stark och familjen vill ha en landlig miljö med fin natur. Jag såg visst väldigt misstänkt ut så jag hann inte åka runt på grusvägen innan en bil körde upp framför mig och blockerade vägen. Skrattade till och sa att jag inte är farlig, utan bara en fotograf som fotograferat lite blommor. Det var det bästa jag kom på : )

På kvällen vid 17.30 så möttes vi upp utanför en hästhage och jag fick kika på vad de hade med sig. Eftersom Christian tog tiden jag fick över pga sjukdom så hade vi inte hunnit ses innan och planerat mer än via ett telefonsamtal kvällen innan och vid lunch. Tycker så mycket om Marias klänning, färgerna är underbara och att få fotografera en “äkta kopia” (syftar på skorna) är inte varje dag *asgarv*. Säger bara internt skämt på hög nivå!

gravidfotografering emmelifoto converse

gravid emmelifoto gravidfotografering motala

Jag har nog aldrig varit så nära att kissa på mig och känna så stor saknad av ett filmteam. Jag pratar om när dessa två juveler skulle lägga sig på stocken ha ha! Att Maria som är gravid skulle få det kämpigt med alla taggar och gröper, men att blivande pappan skulle få kramp i höften och ha det så kämpigt var inget jag räknat med ; ) Tur för den arga tanten att hon inte kom just då. Jo ni förstår att när vi bara hade 5 minuter kvar så kör det upp en bil med en kvinna som frågade om det var våra bilar som stod vid sidan av vägen och det spelade ingen roll om vi bara hade så lite tid kvar utan detta var en plats där bilar skulle mötas (ingen skylt för det utan vägen var bara lite extra bred där) och vi var tvungna att flytta omgående. Jag lovar det var sån trafik när vi stod där : ) Tjejen som kom med hästen skakade på huvudet och sa att det var inget att bry sig om. Vilka olika sätt att se på världen. Där står vi i hennes hästhage utan hästar och det var inga problem, men grannen som kom hem med bilen kunde inte acceptera att vi stod på sidan av vägen ; )

Nåja det var en så liten del av denna upplevelse och absolut inte det som får mig att le nu när jag sitter med deras bilder! Det är alltid lika kul att få träffa en familj flera gånger. Sist var när Christian och hans syster överraskade mamma med en unik upplevelse som jag var med och dokumenterade i en björkskog och innan det var på hans fantastiska systers bröllop. Denna familj är verkligen något alldeles underbart. Så mycket värme och kärlek, men framförallt en stor skopa glädje och humor! Älskart!

emmelifoto gravidfotografering motala

emmelifoto gravidfotografering

Om du inte blir avskräckt av denna historia och känner dig intresserad av att fotografera din egna mage så finner du mer information här och framförallt inspiration!

Kramar

 

Read Next