Höstfotografering med underbara färger

Efter att ha vänt upp och ner på hela studion idag (jag städar visst på det viset : ) ) så antar jag att det är dags att damma av höstens hårddisk och kika på fotograferingar som jag inte hunnit visa er : ) Jag träffade b la dessa godingar på ett bestämt ställe, men chocken var ett faktum då alla löv som varit där tre dagar innan var precis puts vecka. Jag älskar då hur vissa har så lätt att ställa om och haka på en ny idé. Det blev att ta följe till en annan plats där solen väntade på oss!

Barnen var så där härligt busiga och jag blir så glad när mamma och pappa också vågar haka på i leken! Det blir så himla bra då! Sen älskar jag ju lite extra att få göra en höstfotografering med underbara färger som blått och vinrött. Tänk så enkelt det är att välja ut två eller tre färger och hur mycket det påverkar slutprodukten!

höstfotografering med underbara färger

höstfotografering med underbara färger

höstfotografering med underbara färger

höstfotografering med underbara färger

höstfotografering med underbara färger

höstfotografering med underbara färger

höstfotografering med underbara färger

Annars har jag mest försökt att ladda batterierna lite extra då jag hoppas vi kommer iväg till Formex i slutet av veckan, men det får vädret styra. Skulle vara så otroligt givande att få åka iväg en stund och bara inspireras av allt. Även om det mesta vi kikar på är inredning så finns det en hel del att ta till sig; vilka färger är på gång, vad finns det för fint jag eventuellt skulle kunna köpa in som rekvisita, finns mängder av inspiration till att packa produkter och så mycket att ta kort på som kan inspirera er inför ett besök hos mig.

Håll nu tummarna att vi kommer iväg!

Varma kramar

 

Read Next

Barnfotografering- Meja 1 år

Barnfotografering är något speciellt. Ena stunden blåser det, regnar helt galet och sen får vi de där fina…