INVESTERING

Investera

för framtiden


Det är otroligt spännande hur olika tankar alla människor har kring en fotograf, hur en fotografering går till, vad vi kommer att säga, hur det kommer att kännas och vad för resultat som kan förväntas. Många ser framför sig hur dem får instruktioner liknande ”vrid huvudet, upp med hakan, lite till, sträck på ryggen" och allt fokus ligger på hur du ser ut och hur fotografen ska posera dig för en bra vinkel. Självklart är det viktigt att alla känner igen sig själva på en bild och tycker om det dem ser, men hos mig handlar det om så mycket mer än hur vi ser ut. Det handlar om vilka vi är och våra personligheter. För mig är det så mycket mer än att "bara ta en bild". För mig är en fotografering en upplevelse och en investering.

Jag har nog fått rollen att visa många människor att det inte alls är vad dem tror. Glöm stela situationer, obekväma poser, stress och press. Hos mig är känslan under fotograferingen minst lika viktig som resultatet. Mitt fokus som företagare och fotograf har aldrig varit kvantitét, utan kvalitét. Hos mig är Ni inte en av alla under en dag. Hos mig är det fullt fokus på er och det Ni önskar dokumentera. En fotografering är något många människor gör ett fåtal gånger i sitt liv. Jag vill att dessa stunder ska vara värdefulla för er, en investering. Er tid hos mig är viktig och jag vill att Ni ska få ut så mycket som möjligt av den! Till mig kommer Du om Ni vill ha hjälp att skapa fotograferier som generationer framöver ska få äran att njuta av!

Så här går det till vid bokning hos mig:

MÖTE


Efter att ni tittat igenom min hemsida, lärt känna mig i min blogg, funnit inspiration i den eller det jag delar på sociala medier är Ni varmt välkomna att boka mig om Ni tror att jag är rätt fotograf för er. Maila gärna bokning@emmelifoto.se eller ring 073-359 62 12, beskriv vad Ni önskar för fotografering och kom gärna med ett förslag på dagar Ni kan. Under högsäsongen maj - september så gäller det att vara ute i god tid. Redan i februari bokar kunderna in vitsippe-fotograferingen.

Vi bokar in ett möte (gärna i studion, men telefonen går bra med) för att Ni ska få se fler bilder, få hjälp med att planera er fotografering, kunna ställa en massa frågor, men även en möjlighet att titta på de underbara produkter som Ni kan välja mellan efteråt. Kommunikationen innan är avgörande för ett lyckat resultat. Vet Ni även om vad Ni önskar göra med bilderna innan så kan vi styra klädval, bakgrund, tid på dygnet etc för att få de färger som passar era personligheter och ert hem bäst.

FOTOGRAFERINGEN


Fotograferingen äger rum i min studio för barn upp till ett år eller för nyföddfotogarfering till tidningen alt. utomhus där milersättningen ingår inom Motala. Jag erbjuder även hemma-hos- fotografering när det kommer till t ex nyfödda. Maila mig för prisoffert för den typen av fotografering; info@emmelifoto.se

Ni väljer mellan;

  • 30 minuter- som är det minsta paket och är tänkt till dem som t ex ska ge bort en bild i födelsedagspresent till föräldrarna
  • 60 minuter är den perfekta stunden som passar alltifrån parfotografering till familjefotografering
  • 90 minuter som är paketet för er som vill ha gott om tid på er, vill hinna med flera ombyten eller vill uppleva en unik och exklusiv upplevelse i form av en ny teknik inom porträttfotografering- beloved. Läs mer om den tekniken HÄR

VISNING


Efter fotograferingen bokar vi in en visning (ca en vecka efter fotograferingen) där Ni är välkomna till min studio på Medevivägen 84 C för att se de bilder som Ni kan välja mellan. Om Ni har varit hos mig innan så blir det lätt då Ni redan innan förberett er på vad vilken investering som passar er bäst och vi lägger istället tiden på att diskutera t ex antal uppslag i album, storlek och färg. Om Ni inte haft möjlighet att besöka mig får Ni efter fotograferingen med en investeringsguide hem att kika i och tiden läggs istället på att känna och klämma på alla olika alternativ. En visning tar ca 45 minuter och innehåller flera olika erbjudanden som endast gäller vid det tillfället så om Ni är väl förberedda finns det väldigt förmånliga rabatter att ta del av. Bilderna sparas sedan upp till en månad efter visning för att släkt och vänner ska kunna göra egna ordrar om de önskar. Önskas ytterligare förvaring av bilderna maila mig info@emmelifoto.se för ytterligare information.