Massor med NYTT!

Håll ut och ge inte upp! Jag kommer att börja blogga snart igen, men just nu äts all tid upp av nya beställningar och beslut som ska fattas inför högsäsongen. Jag har så mycket nytt på väg in som jag är helt förälskad i! Har slitit halvt ihjäl mig på att jämföra, känna och klämma, räkna på priser, fundera på vad mina kunder vill ha och pratat med olika leverantörer. Det ligger så otroligt mycket jobb bakom det som finns i min studio f o m april och jag ser så mycket fram emot att höra vad ni tycker om dem!

Här är en produkt som varit otroligt populär under 2014 och som jag köpt in nu även i en mindre storlek. Det är en linnebox i kanonkvalité som du både ser och känner direkt. I boxen finns 10 stycken fine art printar av högsta kvalitét med en passepartout och bakplatta i underbar varm vit färg! Kom gärna förbi och kika på denna juvel!

BoxenLinneboxen i

Read Next