När det inte verkar hända något

Förra veckan glömmer jag helst! Vårdcentralen, barnakuten i Linköping och Barnkliniken i Motala var några av de saker vi hann med och jag har aldrig tidigare varit så orolig för Ville, men när han blev så sjuk att han inte ätit något på fem dagar så blev det för mycket. Nu är han tillbaka med sina hyss som alltid är ett tecken på att han mår bra och det där leendet som jag älskar syns allt oftare. Snuvan håller i sig, men nu är det vår tur att bli friska tycker jag! Jag inser mer och mer att jag dessutom behöver en ny bärbar dator där jag kan fortsätta att jobba hemifrån även vid sjukdom för att det inte ska bli helt dött eller sjukt mycket att ta tag i när jag kommer tillbaka. Tack alla ni som visar enorm förståelse under denna tid!

Även om det i bloggen verkar som att inget händer eller att jag inte jobbar alls så är det mycket på gång och mycket kul som varit. En av de saker som jag blev riktigt glad och stolt över var när Odd Molly kontaktade mig för att få publicera en av bilderna på min vackra svägerska Sabina;

odd molly

Jag har även haft mycket kontakt med sommarens brudpar. Igår hann jag prata med två av dem varav den ena ville bolla lite idéer kring minglet och festen. Det känns oerhört roligt när mina brudpar använder min erfarenhet och värderar den tillsammans med min åsikt. Vi pratade nästan en hel timme om olika alternativ, saker hon funderat på och några idéer de fått. Det kommer att bli en grym dag kan jag lova!

Andra brudparet har haft en tuff start med en dubbelbokning på deras lokal så även om de bokat den för över ett år sedan så lyckades det bli en dubbelbokning och dem var paret som fick byta. Tänk er själva att ha skickat ut alla inbjudningar, bokat boende till gästerna, kyrkan mm. Jag märkte på henne att det varit tufft och jag vet hur jag själv skulle reagerat så när hon dessutom berättade att den jag alltid rekommenderar som frisör och även alternativ nummer två inte kunde pga tidigare bokning så lovade jag att se vad jag kunde göra. Det här är fördelen med att anlita människor som har erfarenhet och kontakter/samarbetspartners. Jag ringde älskade Jessica direkt och vi kunde lösa det! Gissa om det kändes skönt att kunna ringa henne idag på morgonen och berätta att jag löst ett av hennes problem. Inte för att jag egentligen behövde då jag är anlitad som fotograf, utan mer för att jag kunde och det är så självklart då att kunna hjälpa till även med annat!

Sonen och jag hann även att åka och kika på en tilltänkt projekt-plats för framtiden som kommer att bli grym och sen hann jag själv att åka till en annan plats för att planera till onsdagens gravidfotografering. Ser sjukt mycket fram emot den då de redan inspirerat mig galet mycket. Han genom att gå från att inte ens vilja vara med tills att kunna ta ledigt från jobbet och hon genom att hon lägger hela sin själ i det. Alltifrån styling hos frisör till val av klädsel som vi gjort tillsammans! Nu är det bara jag som ska förverkliga deras vision genom val av plats, ljussättning och att fånga det jag ser och vill visa dem!

Hoppas ni haft en underbar dag!

Kram

Read Next