När kransen på dörren vissnat och blev superfin inne

God förmiddag på er! Denna morgon startade Alice och jag med en mil promenad i kyla och storm. En riktig grisig runda där jag undrade vad jag höll på med många gånger, men så tänker jag på när solen och värmen är här och jag slipper underställ, mössa och vantar och hur lätt det förmodligen kommer att kännas då : ) Jag tänker att allt det vi gör nu när det är mindre inspirerande ute kommer vi har stor glädje av när cyklarna får komma fram och träningstightsen! Då ska jag slänga termobyxorna i tunnan! ; )

Väl hemma så hade jag planerat att vi skulle städa, dammsuga och torka golvet då jag inte ville göra det igår när det var så fint väder. Alice kryper nyfiket med efter och låg bredvid mig så sött och kikade när jag skulle tömma under sängen. Ja det åker alltid ner nappflaskor, nappar mm på nätterna och min sambo har en tendens att förlägga sina strumpor där ; ) Insåg mitt i städandet att jag skulle testa att ta in vår dörrkrans som vissnat och ser så gul och tråkig ut när man kommer hem. Visst blev det fint!;

Emmelifoto elodie details ryggsäck dörrkrans torkad krans inredning hemma hos mig

Där får den hänga ett tag tills vi tröttnat på löven som faller av varje gång någon går emot : ) Älskar att ta in blommor mm. Hemmet lever upp lite extra då så jag måste börja leta fram alla små vaser jag har nu när jag ser att många visar bilder på blommor både här och där. Ville är en riktig liten blompojke så varje vår och sommar kommer dem in med allt möjligt som vi fyller vaserna med!

Tittar ut genom fönstret och det har ju börjat yra snö nu med! Ja de där vaserna får ligga där de ligger ett tag till ; )

Kramar på er!

Read Next