Natten från helvetet får botas med solsken

Alltså läser hon min blogg den där lilla skruttan? I natt har jag sovit en timma som mest sammanhängande och säkert bara 2 timmar totalt. Jag är bokstavligen helt slut! Om ni bara visste hur mycket hon rört på sig i sängen, hur många gånger hon skallat mig och vi ska inte tala antalet gånger om trampat på min tutte (nackdelen med hängande ha ha!). Alice fick feber igår kväll och då blir nätterna så här. Hon skriker inte, men bökar och stökar och gnyr och jag som vaknar för minsta lilla annars ligger som på nålar och försöker köra lite mental träning för att hålla ut ; ) Så när klockan väl ringde så var det nästan som en befrielse. Först tänkte jag att vi lägger oss i soffan och hoppas hon somnar på mig, men hon sover bäst i vagnen på promenad och kolla vädret! Det blev ett självklart val! Hade tänkt att blogga om en annan sak på förmiddagen, men den kräver mer tid än vad jag har så jag hoppar bara in här mellan frukost och att hon vaknar ; )

Har jag föresten sagt hur mycket jag älskar vår vagn!? Jag ville ha en Bugaboo först, men så följde jag med en vän som skulle köpa Emmaljunga och föll pladask för denna som är Supervikingen. Den är så lätt att köra och svänga med. Går ofta med bara en hand och så lätt att fälla ihop och får plats både på sidan och rakt in i vår v 70. Det enda som kan vara är om hjulen fram hamnar på sidan då kan man bli lite tjurig om man ska upp för något, men det är bara att låsa dem vid svårare passager. Utrummet under är kanon med! Rekommenderas starkt. Kikar på bilderna nedan och inser att det är två saker jag aldrig skulle ha som jag blev med- vagn och hund. Vimse är en shetland sheepdog och det var den ras jag absolut inte skulle ha! Hur går det för mig egentligen ha ha? Jag är galet glad att han är den han är och jösses vad jag njuter av hans sällskap överallt!

Emmaljunga hundpromenad Staffanstorp
Emmaljunga hundpromenad Staffanstorp

Plockade med mig några skott och blad hem då de lyste så fint i backen och jag tycker de är så fina att ha på bordet (fast i vas förstås 😉 )

Nu blir det att invänta att Alice vaknar och se om hon mår bättre, förbereda för eftermiddagens fotografering och ta fram ett litet paket till ett födelsedagsbarn, samt en överraskning till två vänner : ) Älskar att ge bort saker och överraska! Finns det något bättre?

Varma kramar

Read Next

Besök från Frankrike

Igår gjorde jag ett undantag och jobbade under min semestervecka. När Marie kontaktade mig för länge sen och…

Fineart album

För ett år sedan tog jag in detta fineart- album i mitt sortiment och jag ska erkänna att…