Nystart 2018- BeYOUtiful

Ibland undrar jag verkligen var tiden tar vägen och jag som verkligen trodde att jag skulle komma igång och blogga sist jag skrev. Tji fick jag för livet med två barn blev inte så lätt som jag trodde och lägg till en akut gallstensoperation på det ; ) Men nu är jag äntligen här igen för att berätta om min nystart 2018 med  BeYOUtiful och ni som inte vill missa något får se till att följa mig på sociala medier för det är lite lättare och inte lika tidskrävande att uppdatera som bloggen : ) Här finner ni mig på facebook och här på instagram!

Vad har hänt sen sist! Jo jag har jobbat på de dagar jag inte är mammaledig och har även startat ett helt nytt projekt som heter BeYOUtiful och som ni kan läsa mer om här. Detta föll sig helt naturligt efter mina två sista tunga år med ett missfall och en riktigt utmanande resa under graviditeten. Kommer att skriva mer om det en annan dag för jag tycker det är så viktigt att vi börjar prata mer om hur icke självklart barn är. Jag är också väldigt glad över den respons jag fått hittills  på BeYOUtiful och ser fram emot att fortsätta utveckla detta!

Jag har även investerat i massor av olika kläder som inte ska ta fokus, utan lyfta fram den som bär dem. Det finns flera olika svarta eleganta klänningar från S-XL, body i olika mönster och material, kjolar i tunnare tyll och vanliga pennkjolar beroende på vilken känsla vi är ute efter och en hel rad med spetstoppar och tyger. Detta är en riktig guldgruva! En del tar bara med sig egna trosor och lånar allt, medan andra kompletterar det jag har med egna klädesplagg som tex deras spetstopp från bröllopet med en av mina gravidkjolar. Vissa kläder används både av mammor med barn och gravida då de kan anpassas och vi nålar in där det behövs. Jag är lyrisk över hur uppskattat detta blev för det var verkligen en chansning från min sida!

Utöver jobbet har jag bara myst med familjen, kämpat med att sonen ska få en bra start i ettan och tycka om skolan, samt följa dotterns raketutveckling. Herre jösses hon fyller 8 månader imorgon och gick igår med gåvagn! Min sista bebis är inte bebis längre! Så glad över att jag hann att ta bilden på dem innan jul och att min fina vän även höll kameran en stund och tog på mig och vår dotter. En väldigt speciell känsla att passera dessa förstoringar dagligen!

BeYOUtiful Emmeli Orrefjord Emmelifoto fotograf Linköping Vadstena Motala Norrköping

Varma kramar!

Read Next