Priser

Vad roligt att just Du funderar på att anlita mig som Er fotograf! En fotografering handlar så mycket mer än att ta några bilder, det är en möjlighet för er att minnas både en fas i livet, känslorna och den unika upplevelse som jag erbjuder Er.

Att välja en professionell fotograf med en bildstil som Ni tycker mycket om är en ovärderlig investering. De minnen och den upplevelse vi skapar tillsammans kommer Ni kunna njuta av för all framtid genom handgjorda och noga utvalda produkter av högsta kvalité.

  • Fri support före, under och efter fotograferingen
  • Fotograferingstiden Ni väljer inkl förberedelser och efterarbete
  • Visning av de bästa bilderna från fotograferingen där Ni och era nära/kära har möjlighet att välja vilka bilder med förmånliga erbjudanden som endast gäller under visningen (ca 45 min) eller möjligheten att få en webblänk under en vecka att välja ifrån hemma under en vecka
  • Möjlighet att låna den rekvisita jag har att erbjuda. Studion är full av kläder för alla kroppstyper och personligheter
  • Milersättning inom Motala, utanför Motala tillkommer en milersättning på 40 kr/mil

Titta igenom sociala medier som facebook och instagram för att se om stilen är den som passar er. Jag älskar klassiska bilder där personerna och känslan kommer fram i en minimalistisk miljö. När jag fotograferar så tänker jag inte bara på nuet, utan försöker att skapa något som mina kunder även kommer att uppskatta i framtiden. Min största inspirationskälla är modemagazin med sina covers som tex Vogue, Elle och Bazaar när det kommer till studion och utomhus så inspireras jag mest av livet som det är. Mina barns uttryck, känslorna jag upplever själv som förälder och bara genom att se andra familjer integrera med varandra. Jag har skapat ett helt unikt koncept som jag kallar BeYOUtiful och uppkom efter min resa med missfall och kränkningar inom vården. Titta gärna i min portfolio för  gravida och här för studiofotograferingar med både barn och föräldrar.


PAKET 1
Fotografering 30 min
2 digitala filer
Förstoring 18×24 cm
Full retuschering ingår på både förstoring och digitala filer.

2490 kr


PAKET 2

Fotografering 60 min
5 digitala filer
Förstoringar- 1 st 18×24 cm 1 st 20×30 cm
Full retuschering ingår på både förstoringar och digitala filer.

3900 kr


PAKET 3

Fotografering 60 min
10 digitala filer
Förstoringar- 1 st 18×24 cm och 2 st 20×30 cm
Full retuschering ingår på både förstoringar och digitala filer.

6500 kr


Möjlighet att köpa till fler digitala filer och förstoringar finns i samtliga paket.
Delbetalning utan extra kostnad är möjlig upp till 3 månader. Skriv gärna att ni önskar det i mailet så ska jag hjälpa er.